Projectleider civiele techniek

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
12-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
631
Status
Gesloten
Referentie
IGB66388685

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een civiel technisch projectleider met aantoonbare ervaring met het uitbesteden van werkzaamheden, innovatieve werkmethoden en technieken.

Wie?

Onze opdrachtgever is het Ingenieursbureau van een gemeente in Noord-Holland. Het Ingenieursbureau is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Zij hebben expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en contractmanagement. Met grote ambitie voor de stad adviseren en sturen zij projecten van idee tot en met de uitvoering. Naast een schat aan specialistische kennis heeft het Ingenieursbureau een breed inzicht in maatschappelijke processen, overheidsorganisatie en bestuurlijke procedures, zowel op het gebied van besluitvorming als regelgeving. Hun passie ligt bij de complexiteit van stedelijke gebieden. Vakinhoudelijke expertise, betrouwbaarheid en kennis van de stad zijn hun kracht.

Zij werken aan de metropool Amsterdam en zijn betrokken bij de grote en belangrijke bouwprojecten van Amsterdam, zoals de de Zuidas & Zuidasdok, Noord/Zuidlijn, de nieuw entree aan het IJ (IJsei), IJburg (landmaken), Overhoeks en Amstelkwartier. Ook houden zij de stad op orde door het uitvoeren van groot onderhoud aan straten, bruggen en openbare verlichting. Het Ingenieursbureau in het westelijk deel van de stad kent een uiteenlopende orderportefeuille, van 19e eeuwse gordel tot na-oorlogs Amsterdam en van beheeropgaven tot en met gebiedsontwikkeling.

De opdrachten in het westelijke deel van Amsterdam worden hoofdzakelijk ingevuld door teams projectmanagement West en maaiveld West. De werkwijze van deze teams is deels gebiedsgericht en deels ketengericht: projectteams richten zich op een (cluster van) project(en) in één deel van de stad dat van A tot Z wordt voorbereid en uitgevoerd.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U stuurt uiteenlopende projecten in de openbare ruimte aan.

 • U bent verantwoordelijk voor de complete begeleiding van civieltechnische projecten.

 • U initieert projecten in samenspraak met opdrachtgevers aan de hand van een projectplan (GROTICK).

 • U stelt een projectteam samen, stuurt dit team aan en bewaakt de voortgang en kwaliteit van het project.

 • Uw werkzaamheden hebben nadruk op infrastructuur, maaiveldinrichting, groen en de ondergrond, maar ook constructief werk kunt u aan.

 • U ziet toe op de inkoopstrategie en de contractvoorbereiding, geeft leiding aan het aanbestedingsproces en stuurt het werk tijdens de uitvoering aan.

 • U bent verantwoordelijk voor het participatietraject, de contacten en het overleg met bewoners, bedrijven en aannemers.

 • U beschikt naast uw rol als projectleider over adviserende kwaliteiten en werkt u aan de toepassing van innovatieve methoden en technieken in uw projecten.

 • U draagt bij aan de organisatieontwikkeling van het Ingenieursbureau.

Eisen

 • U beschikt minimaal over aantoonbaar hbo werk- en denkniveau in het domein van de civiele techniek. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald hbo-diploma.

 • U hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan als projectleider binnen de GWW in een stedelijke omgeving.

 • U hebt aantoonbare ervaring met het uitbesteden van producten in de voorbereiding van projecten.

 • U hebt aantoonbare ervaring met innovatieve werkmethoden en –technieken.

 • U hebt aantoonbare resultaten behaald met het overdragen van kennis en ervaring aan collega’s.

 • U bent gewend om snel te schakelen tussen verschillende projecten; u ziet hun onderlinge samenhang en u hebt goede antennes voor de belangen in de omgeving.

Waar?

Amsterdam (het werkterrein ligt voornamelijk in het westelijk deel van Amsterdam, maar niet uitgesloten wordt dat ook inzet elders in Amsterdam wordt gevraagd).

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste medio juni 2017. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór dinsdag 24 mei aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten