Technisch applicatiebeheerder

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
13-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
453
Status
Gesloten
Referentie
CdL

Omschrijving

Voor een directe eindklant zoeken wij een

Technisch applicatiebeheerder

Opdracht omschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die zich in wil zetten voor alle werkzaamheden op het gebied van technisch applicatiebeheer. Hierbij kun je denken aan onder andere het beheer van databases en het beheer van server applicaties. De afdeling ICT maakt gebruik van diverse technologie├źn waaronder: webhosting via Microsoft IIS, Apache HTTPD en Apache Tomcat. Als databases wordt gebruikt gemaakt van Microsoft SQL server en Oracle. Tevens wordt er gewerkt met Windows Server 2008, Windows Server 2012, Windows 7. Verder wordt er gebruik gemaakt van Xenapp, Citrix en VMWare.

Kandidaat omschrijving
De Technisch Applicatie Beheerder is met de andere Technisch Applicatiebeheerders verantwoordelijk voor de instandhouding van het applicatielandschap, de ICT werkplek bij de provincie Groningen en een aantal externe klanten van de provincie Groningen.

Voor het uitvoeren van deze functie verwachten wij de volgende competenties

Klantgericht: We ondersteunen een grote organisatie met veel verschillende diensten. We vinden het belangrijk om ons klantgericht op te stellen zodat we het brede vraagaanbod zo goed mogelijk kunnen invullen. We werken in een team dat voor elkaar klaar staat en dat staat voor de diensten die we leveren.

Communicatief vaardig: Het team is verantwoorlijk voor de oplossing van incidenten, het ondersteunen van de helpdesk bij het beantwoorden van klantvragen en het onderhouden van contact met onze leveranciers.

Gedreven: Doordat we een grote verscheidenheid aan applicaties ondersteunen kun je je ontwikkelen tot specialist in verschillende technieken.

Flexibel: Wij werken in een dynamische organisatie. Er gebeurt veel en niet alles loopt daardoor zoals verwacht.

Zelfstandig: We hebben een klein team voor de grote omgeving die we ter beschikking stellen. Dat betekent dat alle teamleden een grote mate van zelfstandigheid aan de dag moeten leggen om alle uitdagingen het hoofd te bieden.

Samenwerken: met een klein team worden meer dan 400 applicaties beheerd. Samenwerking is derhalve zeer belangrijk. We zoeken een echte teamspeler.

Oplossingsgericht
Meedenken met de klant en bijdragen tot een oplossing.

Standplaats

Groningen

Uren per week

32/40

Startdatum

23-05-2016

Einddatum

01-09-2016

Deadline

18-05-2016 om 12.00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten