Technisch Manager

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
555
Status
Gesloten
Referentie
IGB66482671

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

16-05-2016

Einddatum

31-03-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

19-05-2016 om 17:00 uur

Als technisch manager lever je een belangrijke bijdrage aan de inrichting en het onderhoud van de Nederlandse infrastructuur. Je zorgt voor sturing op de kwaliteit van de inhoudelijke expertise en inbreng op het gebied van ontwerp, effecten en techniek in het werkproces aanleg en onderhoud. Dat doe je binnen middelgrote integrale projecten of een cluster van projecten van Rijkswaterstaat, met gemiddeld afbreukrisico op politiek-bestuurlijk of technisch-veiligheidskritisch gebied.

Je zorgt voor het technische deel van projecten. Dat stuur je aan door de adviseurs techniek, opdrachtnemers en middelen efficiënt in te zetten en door de voortgang en de kwaliteit nauwgezet te bewaken. Je bent verantwoordelijk voor de invoering en toepassing van nieuwe methodieken. Je coördineert de inhoudelijke. procesmatige en procedurele voorbereiding van de besluitvorming in de verschillende fases van het project. Je zorgt ervoor dat de kaders op het gebied van ontwerp, effecten of techniek in het project worden toegepast en dat ze vertaald worden naar het project. Ook zorg je dat er projectspecificaties worden opgesteld. Zelf stel je uitgangspuntennotitie, systeemspecificaties en kostenramingen op. Je werkt volgens het integraal Projectmanagementmodel (IPM-model) van Rijkswaterstaat. Daarin voer je samen met de projectmanager, contractmanager, omgevingsmanager en manager projectbeheersing samen het management van projecten. Je borgt de integrale veiligheid en bent scherp op risico's en afwijkingen. Signaleer je die, dan stel je ze aan de orde en zorg je voor passend oplossingen.

Via de projecten vertegenwoordig je Rijkswaterstaat op operationeel en/of tactisch niveau. Daar voel je je helemaal op je plek. Je weer welke interne en externe spelers en stakeholders je bij je project moet betrekken. Met je proactieve operationele en tactische afstemming stuur je op een goed verloop van de werkzaamheden. Je bouwt actief een netwerk op en onderhoud contacten met externe partijen zoals opdrachtnemers en ingenieursbureaus. Je zorgt dat afstemming en regie op de inzet en de kwaliteit is gerealiseerd. Je stuurt de adviseurs techniek aan en je bent inhoudelijk vraagbaak en coach.

Je maakt je sterk voor het verbeteren en standaardiseren van het vakgebied technisch projectmanagement. Je stuurt op kwaliteitsborging en deelt actief kennis en ervaringen binnen Rijkswaterstaat. Je zorgt dat de PDCA-cyclus wordt toegepast en dat verbeteringen worden aangestuurd.

Functie-eisen

 • Ervaring met ontwerp, uitvoering en in bedrijfstellen van grote infrastructurele waterwegprojecten (harde eis).

  • Kennis van innovatie contractvormen BVP (harde eis).

  • Kennis van de totale werkwijze aanleg en onderhoud.

  • Afgeronde WO opleiding richting van civiele techniek in de natte waterbouw.

  • 5 tot 7 jaar aantoonbare en relevante werkervaring in het leidinggeven aan teams. Bij voorkeur ervaring met het aansturen van een team van technisch adviseurs en specialisten.

  • Kennis van assetmanagement.

  • Kennis van relatics.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten