Adviseur inkoop en contracten

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
498
Status
Gesloten
Referentie
IGB66484738

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

15-05-2016

Einddatum

18-04-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

19-05-2016 om 17:00 uur

Als adviseur inkoop en contracten ben jij verantwoordelijk voor de contractvoorbereiding, –aanbesteding en –uitvoering richting verschillende marktpartijen op het gebied van Aanleg en Onderhoud. Jij bepaalt de marktbenadering en stelt het inkoopplan op waarin de omvang, bijbehorende kaders, wensen en eisen op een juiste wijze zijn vertaald en zijn afgestemd op ontwikkeling in de markt. Jij zorgt dat een contract wordt opgesteld, aanbesteed en beheerst. Dit doe je binnen kleine afgebakende projecten met een gering afbreukrisico (politiek/ bestuurlijk en/of technisch/ veiligheidkritisch). Jij houdt bij of contracten volgens afspraak worden uitgevoerd. Jij adviseert over het waarborgen van de beheersbaarheid van het contract bij de totstandkoming ervan en ook tijdens de looptijd. Je verricht controles en je voert systeem- en procestoetsen uit en/of stuurt deze aan. Jij hebt daarbij een signalerende en adviserende rol. (Dreigende) afwijkingen rapporteer je tijdig en op overzichtelijke wijze. Ook kom je met een advies over passende beheersmaatregelen. Verder voer je (verplichte) meerwaardetoetsen en marktscans uit. Omdat PPO inkoopmanagement en contractmanagement als een gezamenlijk vakgebied beschouwd ben je in staat om desgewenst de rol van contractmanager te vervullen.

Je bent hét aanspreekpunt binnen en buiten Rijkswaterstaat. Je werkt nauw samen met jouw projectteam en de opdrachtgever. Je stemt af met opdrachtgever/ afnemer en opdrachtnemer/ leverancier over de inhoud van het contract. Hierbij kun je de opdrachtnemer/ leverancier aanspreken op contractafspraken waarbij je altijd het doel van het contract voor ogen houdt. Verder realiseer je een juist informatieniveau over afgebakende onderdelen van het inkoop- en contractmanagement/contracteringsproces en communiceer je hierover.

Je levert een bijdrage aan het verbeteren van jouw vakgebied. Dit doe je door jouw kennis up to date te houden en deze kennis in te zetten om de inkoop- en contracteringsprocessen binnen Rijkswaterstaat te verbeteren. Je levert een aantoonbare bijdrage aan de verbetering en standaardisering van inkoop en contractbeheersing proces. Je signaleert, analyseert ontwikkelingen die de uitvoering van het inkoop- en contractproces kunnen beïnvloeden en je adviseert hierover. Verder deel je actief jouw kennis en ervaring op het vakgebied binnen het team. Tot slot is het borgen van kwaliteit van kennis een belangrijk aspect in jouw werk.

Functie-eisen
Afgeronde WO/ HBO opleiding in een relevante richting (harde eis).

Aantoonbare kennis van UAV-GC, ARBIT/ ARVODI, EMVI, ISO 9001, SCB, assetmanagement (harde eis).

Gecertificeerd (lead) auditor (harde eis).

Aantoonbare ervaring als toetscoördinator voor systeemgerichte contractbeheersing volgens kader SCB (harde eis).

Kennis van het inkoopproces met een specialisatie (harde eis).

Kennis van de van toepassing zijnde informatiesystemen URSCB.

Relevante ervaring op het gebied van inkoop- of contractmanagement.

Basiskennis van risicomanagement, SE, projectbeheersing, kwaliteitsnormering, relevante contractmodellen. (waaronder D&C, prestatiecontracten, ingenieursdiensten-contracten) en aanbestedingswetgeving.

Vakinhoudelijke opleidingen op gebied van inkoop en contracten.

Adviseursopleiding of aantoonbare ervaring op het gebied van advisering.

Kennis van de werkwijze Aanleg en Onderhoud in relatie tot het eigen werk.

1-3 Jaren werkervaring zoals gevraagd in bijgevoegd functieprofiel.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten