Serverside-Engineer

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
468
Status
Gesloten
Referentie
IGB66485501

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

26-05-2016 om 10:00 uur

Het cluster OPP houdt zich bezig met de vernieuwing van de informatievoorziening voor het operationeel politie proces, waarmee een robuuste informatievoorziening en uitfasering van de huidige ‘oude’ informatiesystemen wordt bereikt. Er wordt gewerkt met agile/SCRUM (en waterval waar nodig). Er wordt gewerkt in een dynamische context met veel nieuwe elementen, waardoor een flexibele opstelling, leergierige houding en doorzettersmentaliteit onmisbare persoonskenmerken zijn.

De software van OPP is complex en wordt de komende periode nog (sterk) uitgebreid. Het ontsluiten van externe systemen (andere politiesystemen en van ketenpartijen) gaat altijd door middel van de Oracle Service Bus. De Serverside-engineer ontwerpt en realiseert oplossingen op dit gebied en bouwt mee aan de J2EE (web)applicaties.

De Informatievoorziening (IV) van de Politie is aan sterke verandering onderhevig. Het huidige applicatielandschap wordt gesaneerd en nieuwe ICT systemen en de daaronder liggende processen worden vervangen, aangepast of verbeterd.

Verantwoordelijkheden
De Serverside-engineer ontwerpt en realiseert oplossingen op het gebied van de Oracle Service Bus en J2EE (web)applicaties.

Vakmatige taken
Ontwerpen en realiseren van oplossingen voor het ontsluiten van externe systemen en van ketenpartijen door middel van de Oracle Service Bus en het ontwikkelen van J2EE (web)applicaties.

Functie-eisen

 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring als J2EE engineer opgedaan in de afgelopen 5 jaar (harde eis).

  • Minimaal een afgeronde en erkende HBO opleiding (harde eis).

  • Aantoonbare opgedane kennis van Oracle Service BUS (harde eis).

  • Aantoonbare opgedane kennis van Semantic Web technologies (grafen) (harde eis).

  • Aantoonbare opgedane kennis van Weblogic (harde eis).

  • Aantoonbare opgedane kennis van AngularJS en Karma

  • Aantoonbare opgedane kennis van Javascript. 

  • Aantoonbare opgedane kennis van Jenkins, Apache Maven, Continuous Integration en Continuous Deployment. 

  • Aantoonbare opgedane (werk)ervaring van Agile werken en/of testdriven development en/of modelmatig ontwikkelen is een pre.

  • Aantoonbare opgedane (werk)ervaring van de Politieorganisatie is een pre.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten