Virtualisatie specialist

Opdrachtgever
Ajilon IT (onderdeel van Adecco)
Geplaatst op
13-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Ja
Reacties
0
Bekeken
549
Status
Gesloten
Referentie
KP1305STGB

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten

Omschrijving

Virtualisatie specialist
Groningen
aantal uren 36
23-05-2016 tot 31-12-2016 (voor zzp’er max 3 maanden initieel)

Kans op verlenging: Ja

Voor het beheer en de ontwikkeling van onze Virtual Private Cloud zijn we op zoek vaan een Cloud Engineer. Middels een selfservice portal kan de klant zelf IaaS/PaaS diensten afnemen. Dit platform is gebaseerd op VMware producten zoals vRealize Automation, vRealize Orchestrator en NSX. Voor deze nieuwe dienst zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor uitbreiding van ons team om dit platform te beheren en te ontwikkelen.

Je wordt onderdeel van een DevOps-team, waarin wij op een Agile-manier deze dienst verder vorm geven. Een onderdeel van je takenpakket is de installatie, configuratie en beheer van VMware vSphere-omgevingen, het beheer van de VMware vRealize-stack (vRA / vRO), het beheer van de VMware NSX-netwerklaag, het automatiseren van diverse beheer-taken & je draagt je steentje bij aan het verder verbeteren van de IAAS services van deze dienst.

Functie eisen

2-5 jaar relevante werkervaring in IT Telecom
HBO opleidingsniveau
Systeemkennis van VMware vRealize suite (vRealize Automation, vRealize Orchestrator), met SDN (VMware NSX), hardware van HP en Dell, ervaring met het beheren van VMware vSphere

Aanvullende functie eisen

Wij zijn verantwoordelijk voor belangrijke delen van de infrastructuur en systemen. De afdeling bestaat uit technische specialisten en processpecialisten die gezamenlijk de verschillende diensten ondersteunen, zoals emaildiensten & provisioningdiensten. We leveren ook infrastructuur: netwerk, storage, virtualisatie en compute kan je bij ons afnemen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten