Javascript programmeur senior

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
498
Status
Gesloten
Referentie
IGB66488892

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Helion IT 163 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

26-05-2016 om 10:00 uur

Het cluster OPP houdt zich bezig met de vernieuwing van de informatievoorziening voor het operationeel politie proces (=OPP), waarmee een robuuste informatievoorziening en uitfasering van de huidige ‘oude’ informatiesystemen wordt bereikt.

De Politie zoekt daarom een persoon die enerzijds een zeer ervaren javascriptprogrammeur is, bekend is met ondergenoemde talen en bibliotheken, en anderzijds de applicatie-architect kan helpen door gedegen oplossingen aan te dragen voor de invulling van o.a. het information security vraagstuk (softwarebeveiliging) en user experience op verschillende devices.

Doelstelling
Een robuuste informatievoorziening en uitfasering van de huidige ‘oude’ informatiesystemen.

Verantwoordelijkheden
Het Javascriptdeel van het OPP-framework verder helpen uitbouwen en integreren met de back-end op basis van design patterns. Daarnaast de architecten ondersteunen met oplossingen voor oa synchronisatie en security en UIX op devices.

Vakmatige taken
De persoon zal in dit programma de taak hebben een project-specifiek framework te onderhouden en uitbreiden. Dit framework heeft als doel het faciliteren en versnellen van de bouw van tientallen applicaties op basis van adaptive case management met offline bedrijfslogica-uitvoering. Het framework biedt onder andere verschillende schermcontrols, uitgebreide widgets zoals kaartnavigatie, een responsive design en ondersteuning voor uitgebreide bedrijfslogica. Voor het onderhouden van het framework is kennis van o.a. Jison, TypeScript, OMT, ODT, RDF, JSON-LD, en YAML cruciaal. Ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van parsers en DSLs is tevens van belang. De server-keuze is gevallen op Weblogic, dus kennis van Oracle-producten is gewenst. De front-end is geschreven m.b.v. AngularJS en Bootstrap. Ervaring met UIX is daarbij ook gewenst.

Functie-eisen

 • Minimaal 2 jaar relevante ervaring als Javascript engineer opgedaan in de afgelopen 5 jaar (harde eis).

  • Minimaal 1 jaar relevante ervaring als Javascripter opgedaan in de afgelopen 5 jaar (harde eis).

  • Minimaal een afgeronde en erkende HBO opleiding (harde eis).

  • Een afgeronde en erkende WO opleiding.

  • Aantoonbare opgedane kennis van industriestandaarden en beschikbare Javascript libraries.

  • Aantoonbare opgedane kennis van Gulp, Karma, Mocha.

  • Aantoonbare opgedane (werk)ervaring van Agile werken en/of testdriven development en/of modelmatig ontwikkelen.

  • Aantoonbare opgedane (werk)ervaring van de Politieorganisatie is een pre.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten