Klantmanager Inkomen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Etten-Leur
Reacties
0
Bekeken
480
Status
Gesloten
Referentie
IGB66496834

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-06-2016

Einddatum

30-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

20-05-2016 om 11:00 uur

Het Werkplein Hart van West-Brabant is op 1 januari 2015 van start gegaan als gemeenschappelijke regeling van de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Rucphen, Roosendaal en Zundert. De dienstverlening richt zich op de 225.000 inwoners in deze zes gemeenten en de ruim 18.000 actieve bedrijven. In het verzorgingsgebied van het Werkplein is werkgelegenheid voor ruim 104.000 personen.
De organisatie wordt gevormd door ruim 120 medewerkers, die tot aan 2014 werkzaam waren bij één van de deelnemende gemeenten. Met elkaar bouwen wij nu aan de nieuwe organisatie, waarbij het streven is zoveel mogelijk mensen naar vermogen te laten participeren op de arbeidsmarkt of in de maatschappij. Daarnaast verzorgt het werkplein de inkomensondersteuning voor de klanten.

Voor deze tijdelijke klus zal het accent liggen op een extra screening door een klantmanager inkomen tijdens het intakeproces in het kader van de aanvragen levensonderhoud. Binnen het klantmanagement voer je de regie over je klanten ten aanzien van inkomen en zorg, je voert zelfstandig relatiebeheer van klanten met zwaardere en/of meervoudige problematiek uit.

Op een actieve manier informeer je klanten op bestaande (voorliggende) voorzieningen en draag je zorg voor een effectieve en rechtmatige verstrekking van uitkeringen. Dit alles binnen de dienstverlening zoals wij die voor ogen hebben. Naast dit alles vervul je een signaalfunctie in het kader van fraudebestrijding

 

Functie-eisen

  • Minimaal 2 jaar ervaring als klantmanager en dan met name met het intakeproces (harde eis).

    • Ervaring met het werkveld en de doelgroepen van het Werkplein.

    • Relevante opleiding op HBO niveau

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten