Controller / Financieel Specialist

Opdrachtgever
Yacht bv
Geplaatst op
13-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
65
Op locatie
Eemnes
Reacties
3
Bekeken
1152
Status
Gesloten
Referentie
3755 AZ

Afrondingstoelichting

Helaas kan ik je niet verder in procedure nemen voor de rol bij de Gemeente. We zoeken een kandidaat welke een soortgelijke rol eerder bij een gemeente heeft uitgevoerd.


Omschrijving

Je maakt als controller onderdeel uit van de staf van de Gemeente en werkt onder eindverantwoordelijkheid van de gemeentesecretaris.
De controller draagt in brede zin zorg voor de kwaliteit van de bedrijfsvoering binnen de Gemeente, waarbij financiën een aandachtsgebied is. De controller heeft daarbij een zelfstandige rol en rapporteert rechtstreeks aan het college van Burgemeester en Wethouders.
De controller stuurt op de planning en controlcyclus van de gemeente en is daarbij als eerste verantwoordelijk voor een samenhangend ontwerp van systemen en instrumenten op het gebied van planning en control. Je bent dus verantwoordelijk voor de begrotingen, rapportages en verantwoording en je levert tevens een bijdrage aan het opstellen daarvan.
We zoeken een kandidaat op HBO+ niveau met minimaal 5 jaar werkervaring als controller binnen de overheid. Kennis van het BBV is een vereiste. Tevens vragen wij een hands-on mentaliteit en ben je beleidsinhoudelijk sterk door ervaring in de praktijk.
De functie staat open voor 18 uur in de week, standplaats is Eemnes.
We kunnen voor deze rol een projectdetachering aanbieden via Yacht. Ben je ZZP'er, dan zijn er mogelijkheden om jou verder te bemiddelen tegen een tarief van rond de €65 inclusief reiskostenvergoeding.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  15-05-2016 12:34
  Plaats
  Haarlem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  17-05-2016 08:14
  Plaats
  zeewolde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-05-2016 09:23
  Plaats
  utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten