Senior SAP CRM consultant

Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
14-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
32
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 235 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Organisatie
Het Finance Center van NS voorziet in de financiële processen voor heel NS. Om de kwaliteit van deze dienstverlening te borgen en vergroten, loopt het Programma Top Finance. TOP Finance is gebaseerd op drie pijlers:

  1. ervoor zorgen dat het financiële proces zo loopt dat de business er op kan vertrouwen en snel de juiste informatie heeft (basis op orde),

  2. de NS business te helpen en uit te dagen de juiste besluiten te nemen, en

  3. door continu processen, systemen en de Finance professionals te verbeteren.

Onderdeel van dit programma is de herinrichting van de O2C keten. Eind 2015 is besloten om hiervoor SAP BRIM / Hybris Billing in te zetten, binnen NS wordt de term SAP BRIM gehanteerd.

Afdeling: NS IT
De implementatie van SAP BRIM wordt uitgevoerd door de afdeling NS IT, dit is één van de concernstaven van NS Groep. De Senior SAP CRM Consultant wordt onderdeel van het nieuwe implementatie-team dat wordt opgezet door NS IT.

Opdracht
Jij zult samen met een ervaren SAP CRM consultant die al werkzaam is bij de NS het SAP ontwerp definiëren en uitwerken als onderdeel van de gehele SAP BRIM oplossing. Het is belangrijk dat je gestructureerd kunt werken en helder een SAP ontwerp/blauwdruk kunt beschrijven.
Tijdens de blauwdrukfase vertaal jij dus de zeer complexe behoeften van NS naar een SAP oplossing. De complexiteit zit onder andere in het grote aantal verkoopkanalen en de diversiteit van systemen en van transacties. Denk hierbij aan combinaties van online en offline verkopen, B2B en B2C processen, eigen systemen en systemen van derden (TLS), abonnementen en verbruiken, prepaid en postpaid, wetgeving en politiek etc. Deze complexiteit vergt veel aanvullende controles. Jouw focus in deze blauwdrukfase is het beschrijven van de integratie tussen CRM en BRIM.
Jij bent samen met de al aanwezig SAP CRM consultant verantwoordelijk voor de kwaliteit en rapporteert hierover aan QA manager van SAP. Verder ben je medeverantwoordelijk voor een integrale oplossing van de O2C keten en de communicatie met de andere experts binnen de (BRIM) keten.

Je CV

Opleiding

HBO/WO

Kennis

SAP BRIM (conceptueel) en SAP CRM (conceptueel en hands-on)

Ervaring : Minimaal 5 jaar ervaring in SAP CRM (conceptueel en hands-on). Ervaring op de volgende specifieke onderwerpen is een pré:
Ervaring met Service Contract Management
Ervaring met SAP ECC / FICA
Ervaring met Business Partners
Kennis van en ervaring met mobiliteitsbranche / Openbaar Vervoer is een pré.

Competenties
Goede beheersing van Nederlands, Engels in woord en geschrift,
Teamspeler
Analytisch
Adviesvaardig
Kwaliteitsgericht
Klantgericht
Organisatiebewust
Uitstekende communicatieve vaardigheden (schriftelijk & mondeling)

Werkweek
28 uur

Leuke job voor jou? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten