Account Manager

Opdrachtgever
Talent4Success
Geplaatst op
15-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
1.000 - 3.000 euro
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
7707
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Wij zoeken een gedreven en ervaren Account Manager voor de regio Groot-Amsterdam die zijn sporen verdiend heeft binnen de zakelijke dienstverlening (HR oplossingen). Je bent verantwoordelijk voor het genereren van new business development en het uitbouwen van bestaande accounts binnen jouw specifieke regio.

Je acquireert op alle niveaus bij prospects en bestaande relaties en creëert leads. Je werkt zeer nauw samen met de consultants, maar ook met onze buitenlandse collega's. Jouw kennis en ervaring zorgt ervoor dat je de klantbehoefte goed begrijpt en kunt vertalen.

Je bent een teamspeler maar werkt tegelijk zelfstandig. Je bent de verbinder tussen Talent4Success en haar klanten, creëert draagvlak bij de interne stakeholders en je zorgt ervoor dat het marktaandeel in de regio en in Nederland groeit.

Is de vacature van Account Manager iets voor jou?
De ambitie van Talent4Success rijkt echter verder dan de Nederlandse markt! Jij als Account Manager wordt namelijk (mede) verantwoordelijk voor het creëren van afzetgebied van onze business in het buitenland. Samen met een van de Managing Partners zul je de mogelijkheden voor de buitenlandse markt verder concreet gaan maken. Hierbij bestaat de mogelijkheid dat je zo nu en dan naar het buitenland reist.

Verder beschik je over

  • een afgeronde hbo-opleiding;

  • 3 tot 5 jaar account- en salesmanagement ervaring binnen, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening;

  • commerciële ervaring met aantoonbare successen;

  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Enthousiast geworden over deze baan?
Reageer dan snel met curriculum vitae via de website van Freelance en wellicht wordt jij dan binnenkort onze nieuwe collega.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten