Applicatiebeheerder Syllabus Plus

Opdrachtgever
Bergler ICT
Geplaatst op
17-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
AMSTERDAM
Reacties
0
Bekeken
562
Status
Gesloten
Referentie
BFS.63-FLNC-NL-170509

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

De klant is op zoek naar een technisch applicatiebeheerder Syllabus Plus De werkzaamheden bestaan inhoudelijk uit o.a.: Oplossen van storingen en incidenten; Wijzigingen uitvoeren op applicatieservers volgens TAP straat; Roll Forward uitvoeren: het opbouwen van de applicaties en databases; Uitvoeren van diverse tests t.b.v. stabiliteit en performance; Documenteren van specifieke configuraties en procedures; Samenwerken met andere applicatiebeheerder en applicatiecoördinatie om de klant en gebruikers zo tevreden mogelijk te stellen.

Functiebeschrijving
2+ jaar applicatiebeheer ervaring met Syllabus Plus applicaties van Scientia; Meerjarige applicatiebeheer ervaring met verschillende applicaties en databases en Windows Server; Applicatiebeheer ervaring in complexe omgevingen met veel koppelingen; Ervaring met SQL databases en –queries; Proactieve houding m.b.t. het up-to-date houden van de Syllabus Plus configuraties op alle applicatieservers en omgevingen.

Arbeidsvoorwaarden
De duur van deze opdracht is geschat op 5 maanden voor 2 dagen (16 uur) per week, met optie op verlenging.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten