Klantmanager Poort

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Hilversum
Reacties
0
Bekeken
675
Status
Gesloten
Referentie
IGB66811529

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-06-2016

Einddatum

31-08-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

23-05-2016 om 09:00 uur

Als creatieve mediastad is Hilversum het hart van de mediavalley die zich uitstrekt tussen Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Een plek waar ontwikkelingen op het gebied van media, de creatieve industrie en cultuur ruim baan krijgen. De gemeente Hilversum staat te boek als een vernieuwende, dynamische en innovatieve gemeente.

Wij streven midden in de Hilversumse samenleving te staan. Burgers, bezoekers en bedrijven kunnen bij ons terecht voor uiteenlopende diensten en producten (Publiekszaken en Werk, Inkomen & Zorg), dragen we zorg voor een hoogwaardige leefomgeving (Openbare ruimte) en maken we beleid dat we goed kunnen uitleggen en vakkundig uitvoeren (Beleidsontwikkeling en Beleidsuitvoering).

Opdrachtomschrijving

Je bent eerste aanspreekpunt voor mensen die een uitkering willen aanvragen.
Je doet een eerste check of men in aanmerking komt voor een uitkering.
Communiceert met de inwoner over de resultaten van deze check.
Bij geen recht zorgt de klantmanager poort voor een goede doorverwijzing of informatie over de verdere stappen die men kan zetten.
Initieert, faciliteert, begeleidt en bewaakt de activiteiten die voortkomen uit het poortgesprek.
Legt de resultaten van de inspanningen in GWS4all vast.

Functie-eisen

  • Minimaal 6 maanden ervaring gedurende het laatste jaar als klantmanager met als accent poort (harde eis).

    • Beschikken over minimaal HBO-niveau werk- en denkniveau blijkend uit een afgeronde HBO-opleiding (harde eis).

    • Aantoonbare kennis van de wet- en regelgeving, subsidieregelingen en voorzieningen en in staat om deze op een adequate wijze toe te passen, blijkend uit relevante opleidingen / werkervaring.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten