Facilitator Communicatie Transitie IM

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nieuwegein
Reacties
0
Bekeken
427
Status
Gesloten
Referentie
IGB66820957

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

15-08-2016

Einddatum

30-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16-24

Sluitingsdatum

25-05-2016 om 10:00 uur

Binnen de Nationale Politie is sinds 1 januari 2015 het politie diensten centrum (PDC) opgricht met daarin o.a. de dienst Informatiemangement (IM)

Organisatorisch vallen alle landelijk opererende IM medewerkers nu onder één landelijke dienst. Fysiek werken alle medewerkers echter nog op de oude regionale locaties. Dit jaar is gestart met het inbedden van het landelijke denken en handelen. De eerste stappen zijn gezet om de interne communicatie op poten te zetten voor deze jonge landelijke dienst. Nu is het de bedoeling de collega's mee te nemen in de transitie van de dienst IM. Dit alles in samenspraak met de verantwoordelijke dienst Communicatie die uiteindelijk alle producten overneemt

Komende jaar organiseert de dienst IM verschillende grote en middelgrote bijeenkomsten voor haar werknemers om ze mee te nemen in de transitie van de dienst. De Facilitator Communicatie Transitie heeft als spin in het web een concept-ontwerpende, coordinerende en sturende rol bij het opzetten van deze dagen. De inhoud komt vanuit de lijn. De vertaling/uitwerking naar passend event is een taak van de facilitator. Het gaat om zowel regie als productie.

De  facilitator communicatie transitie zal vanuit het communicatie team IM ook ingezet kunnen worden op diverse andere interne en verander communicatie opdrachten.

Vakmatige taken

 • Organisatie van landelijke (transitie bijeenkomsten). Zowel dienstbreed als voor de diverse sectoren

  • Ondersteuning bij verandercommunciatie. 

  • Afstemmen met Transitiemanger Dienst IM. 

  • Neemt deel aan de transitieteamvergaderingen.

Functie-eisen

 • Minimaal HBO (bedrijs)communicatie of journalistiek (harde eis).

  • Aantoonbare ervaring bij het opzetten van grote (500+) en middelgrote (100+) events op het gebied van verandercommunicatie.

  • Aantoonbare ervaring rondom verandercommunicatie. 

  • Kennis van het IM/ICT domein. 

  • Aantoonbare ervaring als tekstschrijver m.b.t. de diverse op te zetten communicatie-uitingen. 

  • Kennis en ervaring met bijhouden van Intranetomgeving en/of Sharepoint in de afgelopen 3 jaar.

  • Aantoonbare ervaring binnen de politieorganisatie rondom het communicatie vakgebied in de afgelopen 4 jaar.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten