Oracle ATS Testconsultant

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
18-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zoetermeer
Reacties
0
Bekeken
765
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Rol Oracle ATS Testconsultant
Werkniveau Senior
Locatie Zoetermeer
Startdatum 30-05-2016
Einddatum 30-08-2016
Aantal uren per week 16-32 uur
Aanvrager Jacqueline Slaap

VACATURE-INFORMATIE

BASISGEGEVENS FUNCTIE

Functiebenaming

Oracle ATS Testconsultant

Dienstonderdeel/afdeling

SSCI-ICT-Haaglanden (SIH) – ERP Systemen

Indicatie plaatsingsduur in maanden: 3 maanden (met optie tot verlenging)

Aantal uren per week: 16-32 uur per week, inzet in overleg

TAKEN EN RESULTAATGEBIEDEN
Het in een complexe Oracle EBS omgeving uitbreiden van de testscripts van het Oracle Enterprise Manager Tool (OEM) onderdeel ATS (Application Testing Suite).

De werkzaamheden bestaan uit het opstellen van geautomatiseerde testscripts en het onderhouden van reeds ontwikkelde scripts, t.b.v. de Oracle EBS modules, Voorraad, WIP, HR, Leningen, I-Procurement, Inkoop, Crediteuren, Debiteuren, Vaste Aciva en Projecten. Naast kennis van de genoemde tool, is hierbij ook kennis van Openscript en Java vereist.

WERKOMGEVING

Vanaf medio 2012 bestaat SSC-ICT Haaglanden Pijler 2 Vestiging Zoetermeer uit drie afdelingen: Bedrijfsvoering (stafafdeling), Frontoffice en Beheer. De afdeling Beheer voert de beheerprocessen uit waarmee de ICT diensten worden geleverd: het beheer van de ERP-systemen, ICT Infrastructuur, contentmanagement, identity-management en digitale werkplekomgeving, inclusief servicedesk en procesmanagement.

In het voorjaar van 2013 heeft het Ministerie van Veiligheid en Justitie een nieuw ERP systeem in beheer genomen, dat is gebaseerd op Oracle EBS (Leonardo). De afdeling Beheer Enterprise Resource Planning (ERP) bestaat uit een aantal clusters:

  • Financiën en Projecten

  • Inkoop en Arbeid

  • Technisch Applicatiebeheer

  • Bi, Ontwikkeling en Autorisaties

Het inrichten van OEM is onderdeel van een project.

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

  • Je hebt minimaal 1 jaar hands-on ervaring met Oracle EBS

  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het ontwikkelen van testscripts in ATS

  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met JAVA en SQL Developer

EXTRA INFORMATIE

Indien kandidaten worden uitgenodigd voor een intakegesprek, dan zal dat plaatsvinden op 20-05-2016 a.s. tussen 09:00 – 16:00 uur of maandag 23-05-2016 tussen 14:00-15:00.
Kandidaat dient aanwezig te kunnen zijn op de aangegeven datum van intake. Indien dit niet het geval is, kan de kandidaat helaas niet meegenomen worden in de selectieprocedure.

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten