Projectleider Civiele Techniek

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Gouda
Reacties
0
Bekeken
534
Status
Gesloten
Referentie
IGB66836387

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-7-2016

Einddatum

31-12-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

20-5-2016 om 18:00 uur

Er wordt gezocht naar een gedreven projectleider die zijn energie haalt uit het op regiebasis projectmatig definiëren, voorbereiden, realiseren van projecten in de openbare ruimte. Je komt het team circa 20-28 uur per week versterken om het projectenprogramma te realiseren. Incidenteel vallen de werkzaamheden, bijvoorbeeld bij deelname aan bewonersavonden, in de avonduren.

Je projectmatige aanpak in regie betekent in de praktijk dat je vooral het overzicht over je projecten moet hebben en dat je weet wat er allemaal nodig is om een project te laten slagen. Hierbij schakel je bewust en weloverwogen diverse marktpartijen in. Het is dus van belang dat je de markt de juiste vragen kan stellen en de aanbiedingen en oplossingen kan beoordelen op hun effectieve en efficiënte bijdrage aan het projectresultaat. 
Een belangrijk deel van de functie bestaat uit communicatie waaronder het voorlichten, (door)vragen, afspraken maken en vastleggen. Dit is zowel intern als extern gericht. Intern naar de opdrachtgever of andere medewerkers, extern naar bewoners, belanghebbenden, andere (semi)overheden en leveranciers. (uitgebreid functieprofiel in de bijlage)

Projecten waar je bij ingezet wordt, en waar we ervaring op zoeken

Rioolvervangingsprojecten
Ophogingsprojecten
Groot- en vervangingsonderhoud van diverse kunstwerken
VRI installaties. Realisatie, beheer en onderhoud

Functie-eisen

 • Minimaal afgeronde HBO opleiding richting civiele techniek of vergelijkbare technische richting

  • Werkervaring laatste 6 jaar: minimaal 36 maanden en 2500 uur als gemeentelijk projectleider in voorbereiding en realisatie van civieltechnische openbare ruimte projecten met riolering en herinrichting in zettingsgevoelig (30cm/30jr) gebied, kunstwerken en VRI

  • Projectervaring laatste 6 jaar: verantwoordelijk voor (tot) 5 projecten met complexiteit: minimaal € 200k budget, minimaal 3 maanden doorlooptijd, minimaal 5 personen / 1100 hr (in)direct aangestuurd, minimaal 200 uur eigen inzet, minimaal 4 belanghebbende partijen

  • Aanbestedingservaring laatste 6 jaar: ervaring bij het maken van afwegingen, motivatie en keuze voor de best passende aanbestedingvorm en contractvorm

  • Communicatie-ervaring laatste 6 jaar: positieve ervaring in o.a. belangenbehartiging, afstemming en klachtafhandeling in (politiek) sensitieve situaties met o.a. bewoners, NUTS bedrijven en overige belanghebbenden

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten