Medewerker ICT Adviesdesk

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
17-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
25
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
1582
Status
Gesloten
Referentie
30160605

Omschrijving

Medewerker ICT Adviesdesk

Locatie

Groningen (wellicht aantal dagen naar Zwolle reizen)

Uren

min. 32 uur

Startdatum

30 mei 2016

Einddatum

01-01-2017 (met eventuele optie op een verlenging)

Max

€ 25,- (inclusief reis- en verblijfskosten, exclusief BTW)

Afdelingsinformatie
Ter uitbreiding van onze dienstverlening stellen we een geheel nieuw team samen die ervoor gaat zorgen dat onze dienstverlening geoptimaliseerd wordt.

Functieomschrijving
Als Medewerker ICT Adviesdesk ben je het eerste aanspreekpunt voor informatieverzoeken en hulpvragen medewerkers van de klant (1e lijns meldingen). Jij zorgt ervoor dat deze correct en tijdig worden afgehandeld en tevens administratief goed worden verwerkt. Indien nodig zet jij ze met de benodigde aanvulling door naar de juiste oplosgroep.
De informatieverzoeken komen via telefoon en e-mail binnen. Er zijn meerdere targets die wij hanteren in ons werk. Zo is ons uitgangspunt dat je 80% van de informatieverzoeken en meldingen zelfstandig oplost. Waar nodig kan je doorverwijzen naar de 2e lijns. Ook verwachten wij dat je de inkomende gesprekken binnen 20 seconden beantwoordt, om zo de kwaliteit en klanttevredenheid te optimaliseren.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding met ICT affiniteit.
Voor deze functie zijn goede schriftelijke en mondelinge communicatie een vereiste en daarnaast hebt je een aantal jaren ervaring in een 1e lijns werkzaamheden, zowel per e-mail als per telefoon.

Wensen/ Pré’s
Indien je kennis van of ervaring hebt met de volgende business applicaties (SAP, GEN, GIS) is dat een pré.

Competenties
Je bent bovenal enthousiast. En hebt een passie voor 1e lijns gesprekken met medewerkers en je weet gebruikers aan de hand mee te nemen. Voor jou staat klantgerichtheid op nummer één en werk je kwaliteitsgericht. Je bent goed in staat problemen te analyseren. Daarnaast werk je resultaatgericht en zorg je voor een goede voortgangsbewaking. We verwachten een flexibele instelling van je om de optimale bezetting van de afdeling te waarborgen.

Opties voor gesprekken
Worden op zeer korte termijn na het verstrijken van de reactie datum gepland.

Interesse? Mail dan voor 19 mei 12:00 uur je recente en volledige CV, motivatie (toegespitst op de aanvraag), beschikbaarheid (geplande vakanties) en je akkoord betreft het uurtarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten