Projectleider Ingenieursbureau

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
629
Status
Gesloten
Referentie
IGB66846960

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

30-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

26-05-2016 om 10:00 uur

Het Ingenieursbureau is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Wij zijn lead buyer voor de fysieke sector en hebben expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en contractmanagement. Onze belangrijkste opgave is het realiseren van projecten in de openbare ruimte van Amsterdam, van idee tot en met de uitvoering. Naast een schat aan specialistische kennis heeft het Ingenieursbureau een breed inzicht in maatschappelijke processen, overheidsorganisatie en bestuurlijke procedures, zowel op het gebied van besluitvorming als regelgeving. Onze passie ligt bij de complexiteit van stedelijke gebieden. Het Ingenieursbureau heeft 500 medewerkers en valt onder het cluster Ruimte en Economie van de gemeente Amsterdam.

Projectleider voor civieltechnische projecten op het gebied van infrastructuur en inrichting van de openbare ruimte.

Werkzaamheden
Als vakbekwame projectleider stuur je civieltechnische projecten (gebiedsontwikkeling, herinrichtingen en groot onderhoud) aan vanaf planvorming tot en met de uitvoering, en ben je verantwoordelijk voor alle (GROTICK) aspecten van het project. Hierover communiceer je met de opdrachtgevers. Naast je projectteam stuur je ook externe partijen aan voor het opstellen van engineering-producten. Participatietrajecten en bestuurlijke besluitvorming zijn onderdeel van het werk. Je gaat de werkzaamheden uitvoeren binnen het Team Maaiveld Oost. De complexiteit van de projecten zit soms in de techniek, soms in de drukke Amsterdamse omgeving, soms in de belangen van betrokken partijen en meestal in alle drie. Mogelijk leid je ook projecten in andere delen van de stad dan Oost en Zuidoost.

 

 

Functie-eisen

 • Beschikt minimaal over aantoonbaar HBO of academisch werk- en denkniveau (harde eis).

  • Minimaal 8 jaar ervaring op het gebied van maaiveldinrichting en infrastructuur, waarvan tenminste de afgelopen 2 jaar als projectleider (harde eis).

  • In de afgelopen 3 jaar minimaal 1 jaar ervaring met gebiedsontwikkelingsprojecten (harde eis).

  • Ervaring met het coördineren en afstemmen van kabel- en leidingwerkzaamheden, zowel in de planvormings-, de voorbereidings- en de uitvoeringsfase (harde eis).

  • Ervaring met de procedures van het Amsterdamse coördinatiestelsel werken aan de weg. Deze ervaring is recent en maximaal 2 jaar oud.

  • In de afgelopen 3 jaar gewerkt aan projecten in een complexe, grootstedelijke omgeving. 

  • In de afgelopen 3 jaar minimaal 1 jaar ervaring als projectleider binnen een G4-gemeente.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  17-05-2016 19:32
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-05-2016 08:50
  Plaats
  Roosendaal
  Geplaatst door
  Acqua Cambiamento Watercycle Management
  Status
  Standaard
  Bijlage
  oxy1v9ypu1bjp2u.doc

  Ik heb een ruim 43-jarige Kenniseconomie opgebouwd op het werk- en denkniveau van HBO+ Civiel, WO Bedrijfskunde en WO Organisatie, Management en Veranderkunde. Hierin prominent aanwezig mijn Sr Projectleider/Sr Projectmanager leidingevende kwaliteiten in de Ruimtelijke Ontwikkeling, Mobiliteit en boven/ondergrondse Infrastuctuur. Betreft leiding geven aan een team m.b.t. voorbereiding, uitvoering, tendering en oplevering van multidisciplinaire civieltechnische projecten in een complexe stedelijke omgeving. Aanvullend Specialisme is Waterketenmanagement, KRW, C2C, Duurzaamheids aanpak etc.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten