Assetmanager Specialties

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
1
Bekeken
895
Status
Gesloten
Referentie
IGB66852092

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-7-2016

Einddatum

1-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

40

Sluitingsdatum

23-05-2016 om 17:00 uur

Organisatie & afdeling
Het Rijksvastgoedbedrijf is de vastgoedorganisatie van en voor de Rijksoverheid en is onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer en de instandhouding van de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland.

Directie Vastgoedbeheer
De directie Vastgoedbeheer (VB) is verantwoordelijk voor het beheer van de gebouwen, gebouw gebonden (technische) installaties, terreinen en gronden van het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) zowel in de fase van (tijdelijk) gebruik als leegstand. Bij specialties betreft dit panden, terreinen en gronden die onlosmakelijk verbonden zijn met het primaire proces. Bij kantoren betreft dit panden waar het primaire proces in kan worden uitgevoerd. Daarnaast realiseert de directie de kleinere projecten die het gevolg zijn van (her)ontwikkeling, transformatie of transacties.

De sectie Assetmanagement Specialties
De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de sectie Assetmanagement Specialties, van de afdeling Klant- en Vastgoedmanagement binnen de directie Vastgoedbeheer, Rijksvastgoedbedrijf. De sectie Assetmanagement Specialties zorgt voor de specialtiesportefeuille voor de in- en verhuurcontracten, de intake van klantvragen en deze vertalen in projectbrieven en -opdrachten binnen de kaders van het Integraal Plan, opmaken van behoefteplannen en vertalen in MOIP's en het invullen van de eigenaarsrol. Vanuit deze eigenaarsrol wordt de vertaling gemaakt van de afgesproken kaders uit het Integraal Plan, de behoeften van de gebruikers in het opstarten van concrete projecten en het op orde hebben en houden van de objecten (vergunningen, in- en verhuurcontracten, etc.). Het team bestaat uit 24 assetmanagers en medewerkers assetmanagement.

Functieomschrijving
De assetmanager draagt zorg voor het tactisch vastgoedmanagement voor een klantengroep en treedt namens het Rijksvastgoedbedrijf als eigenaar op voor die portefeuille. De assetmanager adviseert klanten over huisvestingsoplossingen. Ook draagt de assetmanager zorg voor het tactisch/operationeel relatiemanagement, waaronder het intakeproces en de vraagbaakfunctie rondom de dienstverlening van het Rijksvastgoedbedrijf. De assetmanager is verantwoordelijk voor de initiatief-/ dialoogfase van een project vanaf de projectbrief tot en met projectopdracht voordat hij/zij het overdraagt aan een projectmanager. Jaarlijks verzamelt hij/zij alle klantvragen en onderhoudsplannen en stemt deze af met de klant tot een behoefteplan en Meerjaren Onderhouds- en Investeringsplan. Na overdracht neemt de assetmanager deel aan het projectteam als eigenaar van het object.

De assetmanager vervult de eigenaarsrol en heeft diverse taken en rollen in de huisvestingsketen binnen het Rijksvastgoedbedrijf. Hierin onderscheiden we vijf hoofdtaken;

 • Intake van klantvragen tot en met de dialoogfase (projectopdracht);

  • Eerstelijns klantcontacten;

  • Inhuur-/en verhuurcontracten;

  • Voorbereiding afstoot en wederoplevering;

  • Eigenaarsrol.

Functie-eisen

 • Ervaring in Vastgoed en/of Utiliteitsbouw sector

  • Relevantie werkervaring (vastgoedmarkt en vastgoedfinanciën, concernhuisvesting in het algemeen)

  • Minimaal HBO opleidingsniveau

  • Minimaal 3 jaar werkervaring

  • Ervaring met projectmatig werken

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  19-05-2016 16:45
  Plaats
  Arnhem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten