Teamleider beleid van de afdeling REO

Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
18-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Steenwijk
Reacties
0
Bekeken
20
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Opdracht
Het team is verantwoordelijk voor de stroom aan bestemmingsplannen en WABO verzoeken. Actualiteiten binnen het team zijn momenteel:

  • De voorbereiding op de invoering van de Omgevingswet (o.a. omgevingsvisie/ omgevingsplan).

  • De intensivering met afdeling Inwoners en Ondernemers over de behandeling van initiatieven en aanvragen omgevingsvergunning. Dit is en stap in de transformatie van de dienstverlening van Steenwijkerland.

  • Het formuleren van een helder Ruimtelijk en Economische beleid.

  • Het actualiseren van het beleid voor Volkshuisvesting en Recreatie & Toerisme.

Functie
Als teamleider geef je leiding aan een team en draag je verantwoordelijkheid ten aanzien van het functioneren, de producten en diensten van een deel van de afdeling.
Je werkt direct onder de verantwoordelijkheid van de afdelingsmanager en je bent lid van de staf. Gezamenlijk (manager en teamleiders) zorgt de staf voor integraliteit van de bedrijfsvoering.
Naast de dagelijkse aansturing van het team ben je tevens verantwoordelijk voor de aansturing en de voortgang van de actualiteiten die momenteel spelen.
Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de huidige organisatie brede organisatieontwikkeling.
Je bent een motiverende, sturende en coachende leidinggevende. Als teamleider lever je een kwalitatieve (beleids)bijdrage aan de professionalisering binnen je team.
In samenwerking met de afdelingsleiding ontwikkel je initiatieven en visie op het gebied Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Je bent in staat mensen op inhoud en proces te sturen en structureel te motiveren.
Een open wijze van communiceren en het gebruik maken van de verantwoordelijkheden, drijfveren en deskundigheid van jouw team dragen hieraan bij.
Daarbij hou je de ontwikkelingen binnen de ambtelijke organisatie, in de politiek en maatschappij bij, je legt relaties tussen die verschillende ontwikkelingen en beoordeelt ze op relevantie. Daardoor kun je anticiperen op de gevolgen die deze ontwikkelingen kunnen hebben op de werkwijze/ processen binnen de afdeling in het algemeen en jouw taakveld in het bijzonder.

Je CV

Opleiding
Aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding.
Werkervaring bestuurlijke en maatschappelijke processen.
Werkervaring met het overleggen/ sparren met bestuurders binnen een overheidsorganisatie.

Overheidservaring
Minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar, als teamleider binnen het beleidsterrein RO van een overheidsorganisatie.

Competenties

  • Flexibiliteit (verandert wanneer zich problemen of kansen voordoen, de gedragsstijl of conceptuele benadering om zodoende het gestelde doel te bereiken.)

  • Organisatiegevoelig (is bewust van de invloed en gevolgen van eigen handelen en besluitvorming op de organisatie of op onderdelen daarvan)

  • Resultaatgericht (stelt hoge eisen aan het werk en de resultaten die dit moet hebben. Laat zien niet tevreden te zijn wanneer het beoogde resultaat niet behaald wordt

Werkweek
32 uur

Een leuke baan voor jou? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten