Senior Inkoper

Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
18-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
24
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten

Omschrijving

Organisatie
NS heeft als ambitie een klantgedreven, multimodale, nationale en Europese dienstverlener te zijn. Onze strategie vertelt langs welke weg wij die ambitie willen bereiken. Strategieontwikkeling en de uitvoering van NS-beleid geven vorm aan de toekomst van NS. De concernstaven en ondersteunende bedrijven van NS adviseren de bedrijfsonderdelen en de directie van NS hierover en faciliteren ze bij de implementatie ervan.
Bij NS werken ongeveer 100 Procurement professionals met elkaar met de bedrijfsonderdelen (NS Reizigers, NedTrain, NS Stations) aan het realiseren van de NS doelen.

Afdeling
NS Procurement neemt een toonaangevende positie in op inkoopgebied. Enthousiaste en gedreven professionals ontwikkelen zichzelf en NS Procurement tot topspeler van inkopend Nederland.
Van de schoonmaak van de stations en kantoren, catering op onze kantoren, de betalingsmogeljkheden bij de kaartautomaten en in de winkels op het station, tot het treinvervangend vervoer en alles wat daarbij komt kijken. Dat is het werkgebied van team Facility Services bij NS Procurement. Je werkt in een team van 6 collega’s.

Functie
Als Senior Inkoper Facility Services ben je een belangrijke schakel in de bedrijfsvoering van NS en heb je een nauwe samenwerking met je collega’s in de business (Concern Huisvesting en Treasury). Het inkooppakket van de purchaser die we zoeken bestaat uit facilitaire diensten en producten voor de kantooromgeving en financiële dienstverlening. Denk hierbij aan bijvoorbeeld catering, kantoorinrichting, schoonmaak van kantoren, incassodiensten, betalingsafhandeling, etc.

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor de volgende activiteiten

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren en begeleiden van (Europese) aanbestedingen, incl. Samenwerking met NS Legal en rapportering in de Tenderboard van NS.
Je onderhoudt contacten met de stakeholder in de business en treedt op als een inhoudelijke en stevige businesspartner.
Op basis van je marktkennis koppel je de mogelijkheden van de markt aan de doelstellingen van de interne business.
Je neemt verantwoordelijkheid voor het realiseren van de vastgestelde doelen. Deze zijn met name gericht op het behalen van aantoonbare toegevoegde waarde (euro’s) en het verder verbeteren van onze businessreputatie.

Je CV

Minimaal een afgeronde HBO Opleiding;
Minimaal 3 jaar werkervaring binnen een complexe organisatie, bij voorkeur in het publieke domein in een vergelijkbare functie;
Bewezen ervaring met facilitaire inkooptrajecten middels (Europese) aanbestedingen in een complexe omgeving;
Aantoonbare ervaring met Europees aanbesteden;
Evaring met Best Value Procurement.

NB
Tenminste 5 jaar werkervaring als inkoper;

Competenties

Om succesvol te zijn in deze functie ben je een ondernemende en resultaatgerichte professional die zich op elk niveau in de organisatie thuis voelt. Je creëert kansen en kunt goed samenwerken met verantwoordelijken in de business. Je bent daadkrachtig en in staat als adviseur op te treden in besluitvormingstrajecten. Je bent organisatiesensitief, commercieel, creatief, klantgericht en kunt zelfstandig te werk gaan. Deze kwaliteiten aangevuld met een pragmatische kijk op de zaken en verbindend vermogen maken van jou de ideale collega

Werkweek
36 uur

De kernwaarden van NS zijn proactief, verbindend, vakkundig en gastvrij.

Voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten