Technisch applicatiebeheerder Mainframe

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
18-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
760
Status
Gesloten
Referentie
9027401

Afrondingstoelichting

Bedankt voor reactie, inmiddels is er een kandidaat geselecteerd. Veel succes met het vinden van een passende opdracht.


Omschrijving

Voor de ABN AMRO Bank zijn we op zoek naar kandidaten die onsite technische ondersteuning kunnen bieden op het applicatielandschap.
Je zal werkzaam zijn binnen een Agile team met ontwikkelaars en functioneel beheerders. Je fungeert als brug tussen de verschillende specialisten.

Er zijn 2 tracks van werk aanwezig: Run en Change: Run is onderhouden van bestaande systemen, Change is werken in projecten / projectteams die nieuwe functionaliteit implementeren. De bank gaat over op Agile werken en dat betekent voor Application Support dat we steeds eerder in projecten (DevOps) gaan deelnemen en vaker een (tussen)-implementatie zullen doen. IBM is echter wel Guardian Vendor en dient het overzicht over de changes te behouden.

Ben jij sterk in technisch applicatiebeheer en wil je graag een bijdrage leveren aan de transitie naar Agile en lijkt het jou uitdagend om 1200 applicaties naar de Cloud te migreren? .... dan is dit de job voor jou!

Werkzaamheden

Doorvoeren van wijzigingen in applicaties binnen een projectomgeving (Change the Bank)
Technisch beheren van applicaties (Run the Bank)
Migreren van applicaties naar de Cloud
Incidentenbeheer & Troubleshooting
Fungeren als vraagbaak voor diverse stakeholders
Je verzorgt in de ruimste zin van het woord alle werkzaamheden rond diensten/services die wij aan klanten verstrekken, in dit geval de ABN Bank.
Deze dienstverlening kent een 7x24 beschikbaarheid bestaande uit 11 uur directe beschikbaarheid op werkdagen en de overige tijd via standby diensten.
De wensen en problemen van de klant staan op 1 en je stelt alles in het werk, middels coördinatie of persoonlijke medewerking, om de issues zo snel mogelijk op te lossen.
Je bent tevens degene die de afgesproken requirements op onze diensten bewaakt en waar nodig bijstuurt richting je eigen team of vendoren.
De basis is geen handen aan de knoppen maar een sturend en oplossend vermogen waarbij de handen aan de knoppen "kennis" echter weer onontbeerlijk is.

Functie-eisen

Voor IBM zoeken wij meerdere enthousiaste Applicatie Beheerders primair op Mainframe gebied en als je kennis hebt van Unix/Linux systemen is dat een pré.
Actuele kennis van Mainframe applicaties zoals scheduling, DB2/IMS en JCL is een absolute eis, ook het flexibel omgaan met werktijden en beschikbaarheid is een gevraagde eigenschap.
Tevens verwachten we een grondige analyse van incidenten om deze in het vervolg niet meer op te laten treden middels problem detectie en opvolging hiervan.
Je combineert de "oude handson" kennis aan een alles omvattend product/dienstverleningsinzicht in de nieuwe wereld van een Applicatie Beheerder.
Je dient een onmisbare schakel te zijn in teamverband in de breedste zin van het woord.

Het is een opdracht voor 32 tot 40 uur per week tot het einde van het jaar. Het zou prettig zijn als je snel zou kunnen starten.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  17-06-2016 11:42
  Plaats
  alkmaar

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-06-2016 13:14
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten