Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
18-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
455
Status
Gesloten
Referentie
IGB66924654

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-06-2016

Einddatum

30-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20-36

Sluitingsdatum

26-05-2016 om 09:00 uur

De ambitie van Grond en Ontwikkeling is een Amsterdam waar ruimte is voor huidige en toekomstige bewoners, bedrijven en bezoekers voortdurend in balans is en een stad waarin ondernemerschap en innovaties floreren. De opgave kent de volgende kernpunten: economisch aantrekkelijk door een goed vestigingsklimaat, goed woningaanbod, transformatie bestaande stad, tegengaan van tweedeling, bereikbaarheid en connectiviteit (fysiek en data), duurzame en schone stad, optimaal beheren en benutten van de openbare ruimte en infrastructuur.

Planeconomie is een onderdeel van de afdeling Grond en Ontwikkeling van de gemeente Amsterdam. De afdeling Grond en Ontwikkeling draagt op ondernemende wijze bij aan het realiseren van de gemeentelijke doelstellingen betreffende gebieds- en vastgoedontwikkeling. Planeconomie is verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van alle grondexploitaties en transformatie-exploitaties van Amsterdam. Bij Planeconomie werken ca. 35 medewerkers.

Planeconomie is verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van alle grondexploitaties en transformatie-exploitaties van Amsterdam. De grondexploitatie omvat de financiële strategie en is tevens het instrument voor een verantwoorde risico beheersing. De planeconoom is het “financiële geweten” van het project. Daarnaast heeft de afdeling een adviserende rol met betrekking tot ontwikkeling en implementatie van nieuw beleid en automatiseringssystemen. Als planeconoom ben je naast onderdeel van de afdeling planeconomie ook onderdeel van de diverse multidisciplinaire projectteams van projecten in de hele stad.

Werkzaamheden

 • Je stelt in de planvormingsfase een grondexploitatie op. Het optimale plan komt tot stand via het “reken en reken” proces; 

  • Je brengt in alle fases van het project de risico’s in beeld;

  • In de uitvoeringsfase van een project voer je het grondexploitatie-beheer uit. Dit doe je door het actueel houden en adviseren over de grondexploitatie, het rapporteren en informeren over de grondexploitatie en het vertrekken van budgetten voor de realisatie van zowel kosten als opbrengsten.

  • Nadat een gebied afgerond is moet de grondexploitatie worden afgesloten inclusief de afstemming met de accountant.

 

Functie-eisen

 • Beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau in de richting civiele techniek, planologie, stedenbouwkunde of economie (harde eis).

  • In de afgelopen 6 jaar minimaal 5 jaar ervaring als planeconoom in gebieds- en vastgoedontwikkelingopgaven, met een sterk ontwikkeld financieel gevoel (harde eis).

  • Ervaring met het grondexploitatiesyteem pagoni

  • Ervaring met rekenen en tekenen in zowel de planvormingsfase van een project als de realisatiefase van een gebiedsontwikkelingsproject

  • Ervaring met de Amsterdamse systematiek van gebiedsontwikkeling

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten