Media Manager

Intermediair
Harvey Nash
Geplaatst op
18-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
522
Status
Gesloten
Referentie
311851/001_1463556867

Omschrijving

Voor een directe eindklant in Utrecht is Harvey Nash op zoek naar een Media Manager met lef en visie die weet hoe het toekomstig medialandschap van onze opdrachtgever er uit kan zien.

Start: z.s.m.

Duur: 3 maanden, optie op verlenging

Inzet: 40 uur per week

Doel van de functie

Ben jij die digitale Media Manager die ons de les leest? Heb jij alle ingrediënten in je om het verschil te maken? Ben jij degene die ons helpt om het grootste mediabedrijf van Nederland te worden?

Je functie

Hier gebeurt het: in de wereld van entertainment, informatie en communicatie. Deze wereld staat nooit stil. Technologische ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar snel op om consumenten nog meer plezier uit het leven te laten halen. Altijd, onmiddellijk en overal. Hierop inspelen vraagt om een optimale inzet van media op het juiste moment. Jij beheerst dit als geen ander en weet welke media touchpoints je moet inzetten binnen de customer journey. Jij bent opgegroeid met digitale media, je ademt digitale media maar je kent ook uitstekend je weg in de effecten van offline media. Je weet hoe je een sterke mediastrategie ontwikkeld. Je beheerst de kennis die nodig is om doelgroepen efficiënt en effectief te bereiken. Jij bent en denkt digitaal, je hebt een duidelijke toekomstvisie over nieuwe media, je hebt lef en komt duidelijk voor je mening uit. Door je persoonlijkheid, gedrevenheid en sterke inhoudelijke argumentatie weet je zaken voor elkaar te krijgen.

In de kern

Voer je de regie op het inzetten van alle media t.b.v. de te realiseren doelstellingen (campagne of always on)

Breng je het effect van de inzet van de verschillende media touchpoints in kaart. Je stuurt bij waar nodig: je houdt het budget in de gaten, maakt evaluaties en optimaliseert het rendement

Onderhoud je nauw contact met mediabureau en stuurt ze aan

Ben je van de partij bij interessante nieuwe projecten met uitdagende media vraagstukken

We vragen

Een gedreven (Senior) Media Manager bij wie media in het DNA verweven zit. Je bent een echte 'Digital Savvy' die ook alles weet over traditionelere (offline) media. Op de vraag hoe de toekomst van ons medialandschap eruit zal zien, heb je gelijk een antwoord. Want jij hebt visie, lef, intelligentie en denkt mee. Je schakelt moeiteloos met veel partijen en op alle niveaus binnen en buiten de organisatie. Natuurlijk pak je ook aan, overtuig je, creëer je beweging en neem je mensen daar in mee.

Je hebt de nodige ervaring omdat je

Een Bachelor/Master hebt

Zo'n zes jaar werkervaring hebt. Liefst opgedaan als media manager bij een adverteerder of bij een bureau waar alle vormen van media worden ingezet en die tot de top van Nederland behoort

Zowel op strategisch als tactisch vlak sterk bent. Je hebt visie op de toekomst en steekt de handen uit de mouwen

Met jouw creativiteit en effectiviteit streeft naar de allerbeste media inzet

Oog hebt voor de bigger picture en de details

Altijd gaat voor het beste resultaat. Je bent innovatief en hebt daadkracht

Je afdeling

Binnen de afdeling Brand, Communication, Media & Sponsoring werk je als (Senior) Media Manager nauw samen met zo'n 50 collega's om de ultieme customer journey te realiseren en de ambitie van het bedrijf waar te maken. Samen zetten zij alles op alles om van het bedrijf een volledig media- en entertainmentbedrijf te maken dat informatie, beleving en entertainment bij zijn klanten brengt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten