Civieltechnisch Tekenaar / Werkvoorbereider

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
18-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
366
Status
Gesloten
Referentie
IGB66940024

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

30-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

23-05-2016 om 17:00 uur

Fulltime werkzaamheden als civieltechnisch werkvoorbereider met een zwaar accent het onderdeel (verkeerskundig) tekenwerk met Autocad op de afdeling Infraprojecten, Gebiedsontwikkeling en Natuur (standplaats Leeuwarden). Wij zoeken een enthousiaste collega met HBO werk en denkniveau die met het projectteam wegenprojecten kan voorbereiden. De interactie en de “klik” met het projectteam is van groot belang. Ervaring hebben met het zelf maken van met name tekeningen is een pre. Meedenkend vermogen hebben en kunnen aangeven van noodzakelijke veranderingen cq. aanvullingen.

Een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid is van belang bij het te woord staan van burgers en het mede helpen met opstellen van brieven en stukken, vergunningen, verslaglegging van project- en werkvergaderingen etc.

Kandidaat omschrijving

 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

  • Realistisch plannen en inschatting van eigen werkzaamheden

  • Werkervaring met het tekenen in Autocad

  • Creatieve instelling

  • Hoofdzaken van bijzaken onderscheiden en terugkoppelen

  • Praktijkgericht Ontwikkelingen volgen op vakgebied

Functie-eisen

 • Minimaal HBO diploma op civiel technisch gebied (harde eis).

  • Zelfstandig en in teamverband kunnen uitwerken van ontwerpen van wegen, minimaal 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie (harde eis).

  • Aantoonbare kennis van ontwerprichtlijnen wegen (diploma's).

  • Aantoonbaar HBO werk en denkniveau.

  • Aantoonbare werkervaring met het zelfstandig in teamverband kunnen uitwerken van ontwerpen van civieltechnische (wegen)projecten.

  • Aantoonbare werkervaring met Autocad en Bakker&Spees.

  • Voorbeelden van recent tekenwerk en voorbeeldprojecten is een pre.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten