Sr. ICT Beheerder

Intermediair
PEAK-IT
Geplaatst op
18-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
55/60
Op locatie
Leiden
Reacties
3
Bekeken
1436
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten

Omschrijving

Welke resultaten zijn behaald aan het einde van de opdracht?
-Achterstallig werk en projecten zijn weggewerkt. Daarnaast zijn nieuwe projecten uitgevoerd en complexe vraagstukken aangaande netwerk & security opgepakt en afgehandeld.

Welke specifieke expertise moet de ZP’er brengen?

Kennis van en ervaring met

Auditing en logging oplossingen; Next generation Firewalls; Citrix Netscaler; Antivirus oplossingen (Trend Micro); Cisco producten; Aruba Wi-Fi netwerken; Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten (BIG) (pré)

Welke kwaliteitseisen stelt de klant aan het resultaat?
5 jaar relevante werkervaring in de afgelopen 8 jaar; 7 jaar relevante werkervaring in de afgelopen 10 jaar in een complexe netwerkomgeving.

Sr. ICT Beheerder (Netwerk & Security)
Samen met 14 andere collega's ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen, doorvoeren van aanpassingen en updates, vervangingstrajecten en nieuwe installaties op de centrale infrastructuur. Als senior beheerder los je complexe vraagstukken op en ben je een zwaargewicht op het gebied van security en netwerk. Je hebt een duidelijke visie op de ontwikkeling van de technische ICT-omgeving en het proactief beheren daarvan en weet dit overtuigend te vertalen naar adviezen en voorstellen. Je initieert, coördineert en evalueert projecten/werkzaamheden (door derden) en neemt deel aan complexe projecten. Je draagt jouw kennis en ervaring actief over op je collega's uit het team.
Met de digitale ontwikkelingen, de ICT-beheertaken vanuit de samenwerkingen en het toekomstige nieuwe gemeentehuis blijft de ICT-omgeving vol in de aandacht. Vanuit de samenwerking voeren wij namelijk de ICT beheertaken voor meerdere onderdelen. Je vindt het een uitdaging om samen met je collega's de kwaliteit van het ICT dienstverlening in zo'n dynamische omgeving hoog te houden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  18-05-2016 15:41
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-05-2016 16:46
  Plaats
  The Hague

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  19-05-2016 23:35
  Plaats
  RIJSWIJK ZH

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten