Teamleider Beleid REO

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
18-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Steenwijk
Reacties
0
Bekeken
484
Status
Gesloten
Referentie
IGB66946420

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

06-06-2016

Einddatum

01-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

25-05-2016 om 11:00 uur

Het team beleid ( 16 fte ) is verdeeld in 2 clusters; ruimtelijke ordening en visie.
Het team is verantwoordelijk voor de stroom aan bestemmingsplannen en WABO verzoeken. Actualiteiten binnen het team zijn momenteel:

 • De voorbereiding op de ¬†invoering van de Omgevingswet (o.a. omgevingsvisie/ omgevingsplan).

 • De intensivering met afdeling Inwoners en Ondernemers over de behandeling van initiatieven en aanvragen omgevingsvergunning. Dit is en stap in de transformatie van de dienstverlening van Steenwijkerland.

 • Het formuleren van een helder Ruimtelijk en Economische beleid.

 • Het actualiseren van het beleid voor Volkshuisvesting en Recreatie & Toerisme.

Profiel
Als teamleider geef je leiding aan een team en draag je verantwoordelijkheid ten aanzien van het functioneren, de producten en diensten van een deel van de afdeling. Je werkt direct onder de verantwoordelijkheid van de afdelingsmanager en je bent lid van de staf. Gezamenlijk (manager en teamleiders) zorgt de staf voor integraliteit van de bedrijfsvoering.
Naast de dagelijkse aansturing van het team ben je tevens verantwoordelijk voor de aansturing en de voortgang van de actualiteiten die momenteel spelen. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de huidige organisatie brede organisatieontwikkeling.

Je bent een motiverende, sturende en coachende leidinggevende. Als teamleider lever je een kwalitatieve (beleids)bijdrage aan de professionalisering binnen je team. In samenwerking met de afdelingsleiding ontwikkel je initiatieven en visie op het gebied Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Je bent in staat mensen op inhoud en proces te sturen en structureel te motiveren. Een open wijze van communiceren en het gebruik maken van de verantwoordelijkheden, drijfveren en deskundigheid van jouw team dragen hieraan bij.

Daarbij hou je de ontwikkelingen binnen de ambtelijke organisatie, in de politiek en maatschappij bij, je legt relaties tussen die verschillende ontwikkelingen en beoordeelt ze op relevantie. Daardoor kun je anticiperen op de gevolgen die deze ontwikkelingen kunnen hebben op de werkwijze/ processen binnen de afdeling in het algemeen en jouw taakveld in het bijzonder. 

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding

  • Aantoonbare werkervaring als teamleider met organisatieveranderingen.

  • Op CV aantoonbare werkervaring, opgedaan in de afgelopen 7 jaar, als teamleider binnen het beleidsterrein RO van een overheidsorganisatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten