Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
18-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
451
Status
Gesloten
Referentie
IGB66956111

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-09-2016

Einddatum

28-02-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

27-05-2016 om 10:00 uur

De Informatievoorziening (IV) van de Politie is aan sterke verandering onderhevig. Het huidige applicatielandschap wordt gesaneerd en nieuwe ICT systemen en de daaronder liggende processen worden vervangen, aangepast of verbeterd. Het cluster OPP houdt zich bezig met de vernieuwing van de informatievoorziening voor het operationeel politie proces, waarmee een robuuste informatievoorziening en uitfasering van de huidige ‘oude’ informatiesystemen wordt bereikt. Er wordt gewerkt in een dynamische context met veel nieuwe elementen, waardoor een flexibele opstelling, leergierige houding en doorzettersmentaliteit onmisbare persoonskenmerken zijn.

Doelstelling
De Informatievoorziening (IV) van de Politie is aan sterke verandering onderhevig. Het huidige applicatielandschap wordt gesaneerd en nieuwe ICT systemen en de daaronder liggende processen worden vervangen, aangepast of verbeterd.

Verantwoordelijkheden
De modelleur geeft vorm aan het informatieverwerkingsproces in OPP met de beschikbare 'ingrediënten' van OPP.

Vakmatige taken

 • Vanuit gedegen kennis en overzicht van het dossiermodel klasses en properties ontwikkelen (gebruikmakend van het softwarepakket TopBraid)

  • Overlegt met de analist over de interpretatie van de werkstroomanalyse en aanverwante producten

  • Overlegt met de architect van OPP over de toepassing en invulling dan wel uitbreiding van het dossiermodel.  De modelleur geeft vorm aan het informatieverwerkingsproces in OPP met de beschikbare 'ingrediënten' van OPP.

  • Hij doet voorstellen aan dan wel overlegt met de architect over de belegging van eventuele OPP-overschrijdende functionaliteiten en over het gebruik van services buiten de OPP-kern.

  • Hij signaleert en specificeert eventueel missende of aan te passen ingrediënten of andere platformcomponenten. Dit houdt onder meer in het definiëren en combineren van (gebruikers- en systeem-)handelingen, handelingsovergangen, handelingsovergangscenario's, modaliteiten, 'directives'.

  • Hij specificeert, gebruik makend van kennis van RDF,  vragen in de formele talen PQL, DSL of Sparql (deels OPP-specifieke talen, die lijken op SQL) en test zelf basaal of deze het gewenste resultaat opleveren.

  • In overleg met de analist/ontwerper en de ontwikkelaar realiseert hij de gebruikersinterface;

  • De vormgevingsaspecten (in Angular, Javascript, HTML5 en Bootstrapworden gerealiseerd) worden door de ontwikkelaar gerealiseerd.

  • Rapporteert voortgang in JIRA

Functie-eisen

 • In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar relevante werkervaring als modelleur/ontwikkelaar, specifiek met het omzetten van functionele specificaties in gegevens- en gedragsmodellen (harde eis).

  • In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar relevante werkervaring als modelleur/ontwikkelaar, specifiek met het omzetten van functionele specificaties in gegevens- en gedragsmodellen (harde eis).

  • Minimaal afgeronde en erkende opleiding op HBO niveau (harde eis).

  • Meer dan 5 jaar ervaring in het specifieke vakgebied en met genoemde tools en technieken, meer dan 10 jaar ervaring bij grote IT-projecten of IT-beheeractiviteiten en ervaring bij de Overheid.

  • Aantoonbare opgedane kennis van SQL.

  • Aantoonbare opgedane (werk)ervaring van Agile werken en/of testdriven development en/of modelmatig ontwikkelen.

  • Kennis van Angular en Bootstrap.

  • Aantoonbare opgedane (werk)ervaring bij Politieorganisatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten