Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
18-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
341
Status
Gesloten
Referentie
IGB66963953

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een planeconoom met ervaring in gebieds- en vastgoedontwikkelingopgaven, met een sterk ontwikkeld financieel gevoel.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in Noord-Holland.

U bent werkzaam voor de afdeling Grond en Ontwikkeling. De ambitie van Grond en Ontwikkeling is een gemeente waar ruimte is voor huidige en toekomstige bewoners, bedrijven en bezoekers voortdurend in balans is en een stad waarin ondernemerschap en innovaties floreren. De opgave kent de volgende kernpunten: economisch aantrekkelijk door een goed vestigingsklimaat, goed woningaanbod, transformatie bestaande stad, tegengaan van tweedeling, bereikbaarheid en connectiviteit (fysiek en data), duurzame en schone stad, optimaal beheren en benutten van de openbare ruimte en infrastructuur.

Planeconomie is een onderdeel van de afdeling Grond en Ontwikkeling van de gemeente. De afdeling Grond en Ontwikkeling draagt op ondernemende wijze bij aan het realiseren van de gemeentelijke doelstellingen betreffende gebieds- en vastgoedontwikkeling. Planeconomie is verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van alle grondexploitaties en transformatie-exploitaties van Amsterdam. Bij Planeconomie werken circa 35 medewerkers.

Planeconomie is verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van alle grondexploitaties en transformatie-exploitaties van de gemeente. De grondexploitatie omvat de financiële strategie en is tevens het instrument voor een verantwoorde risico beheersing. De planeconoom is het “financiële geweten” van het project.  Daarnaast heeft de afdeling een adviserende rol met betrekking tot ontwikkeling en implementatie van nieuw beleid en automatiseringssystemen. Als planeconoom bent u naast onderdeel van de afdeling planeconomie ook onderdeel van de diverse multidisciplinaire projectteams van projecten in de hele stad.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U stelt in de planvormingsfase een grondexploitatie op. Het optimale plan komt tot stand via het “reken en reken” proces.

 • U brengt in alle fases van het project de risico’s in beeld.

 • U voert in de uitvoeringsfase van een project het grondexploitatie-beheer uit.

 • U doet dit door het actueel houden en adviseren over de grondexploitatie.

 • U rapporteert en informeert over de grondexploitatie en verstrekt budgetten voor de realisatie van zowel kosten als opbrengsten.

 • U sluit de grondexploitatie af nadat een gebied afgerond, inclusief de afstemming met de accountant.

Eisen

 • U beschikt minimaal over aantoonbaar hbo werk- en denkniveau in de richting civiele techniek, planologie, stedenbouwkunde of economie, opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald hbo-diploma in één van de bovenstaande richtingen.

 • U hebt in de afgelopen 6 jaar minimaal 5 jaar ervaring als planeconoom in gebieds- en vastgoedontwikkelingopgaven, met een sterk ontwikkeld financieel gevoel.

 • U hebt ervaring met het grondexploitatiesyteem pagoni.

 • U hebt ervaring met rekenen en tekenen in zowel de planvormingsfase van een project als de realisatiefase van een gebiedsontwikkelingsproject.

 • U hebt bij voorkeur ervaring met de Amsterdamse systematiek van gebiedsontwikkeling.

Waar?

Regio Amsterdam

Wanneer?

De functie is per direct beschikbaar voor 20-36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2016, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Trefwoorden

Gemeente, vastgoedontwikkelingopgaven, grondexploitatiesyteem, pagoni, planvorming, gebiedsontwikkeling, grondexploitatie-beheer, grondexploitatie, planeconoom

Hoe?

Reageer vóór donderdag 26 mei aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten