IT Projectleider

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
18-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
80
Op locatie
Arnhem
Reacties
4
Bekeken
943
Status
Gesloten
Referentie
20118982

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315AB Apeldoorn
Postbus 1458
1300 BL Almere
T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118982 Tijdelijke inhuur

Voor Provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een Ervaren IT Projectleider.

Opdracht omschrijving

Ruim 1100 medewerkers werken op diverse beleidsterreinen samen aan een beter en mooier Gelderland voor bijna twee miljoen inwoners. De grootste provincie van Nederland is als overheidsorganisatie en als werkgever sterk in ontwikkeling. Daarom zoeken we naar medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor doelen en resultaten in hun werk.
De afdeling Informatievoorziening en Automatisering (I&A) van de provincie Gelderland is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het provinciale ict-beleid. De afdeling zorgt ervoor dat elke medewerker van de provincie zich met behulp van ICT-middelen onbelemmerd kan richten op de uitvoering van zijn of haar kerntaak.
De ondersteuning op het huidige boekhoudpakket Oracle Financials stopt in 2020. De afdeling Financiën is een heroriëntatie gestart naar een nieuw boekhoudpakket dat aansluit bij onder andere nieuwe verplichtingen vanuit mijnOverheid en slimmere processen. Het motto is: eerst organiseren dan automatiseren. Hiervoor worden activiteiten uitgezet om aan de businesskant de processen gedetailleerd in kaart te gaan brengen. Ook aan de I&A-kant moeten veel activiteiten opgepakt gaan worden en hiervoor zoeken we een ervaren Technisch Projectleider.

Het takenpakket bestaat onder andere uit

 • Aansturen van requirementsanalyse

 • Zorgdragen voor inpassing van gekozen oplossing in I-architectuur

 • Uitvoeren Europese aanbestedingsfase

 • Definiëren, realiseren en implementeren van koppelingen met aanpalende systemen

 • Definiëren, realiseren en implementeren van BI-rapportages

Jouw Profiel

De provincie Gelderland zoekt een ervaren, doortastende en resultaatgerichte Technisch Projectleider die in staat is op te komen voor de belangen waarvoor hij /zij binnen het project staat. Je bent pragmatisch van instelling en bent in staat problemen of knelpunten creatief en constructief op te lossen.
Je beschikt over een transparante wijze van communiceren en bent daarbij in staat met andere disciplines samen te werken en op elk moment inzicht te geven in de voortgang van de werkzaamheden.

Functie eisen

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding Informatica of vergelijkbaar;

 • Minimaal 3 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2008-2016) met het leiding geven aan IT-projecten die betrekking hadden op financiële processen en slimme automatisering daarvan bij een overheidsorganisatie;

 • De afgelopen 5 jaar (2011-2016) aantoonbaar ervaring opgedaan in het begeleiden cq uitvoeren van Europese aanbestedingstrajecten;

 • Minimaal 3 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2008-2016) met het leiding geven aan IT-projecten op het gebied van implementatie van pakketten en/of informatievoorziening bij een overheidsorganisatie;

 • Gedurende de periode 2011-2016 ervaring opgedaan in het begeleiden cq uitvoeren van projecten waarbij het ontwerpen en realiseren van diverse koppelingen/interfaces een belangrijk aandachtspunt was;

Functie wensen

 • Kennis van en ervaring met financiële pakketten;

 • Een Prince2 Practitioner certificering;

 • Je beschikt over een stevige, doortastende persoonlijkheid en je bent in staat op te komen voor de belangen waarvoor jij binnen het project staat. Tevens ben je resultaatgericht.

 • Je beschikt over een transparante wijze van communiceren en bent daarbij in staat met andere disciplines samen te werken en op elk moment inzicht te geven in de voortgang van de werkzaamheden.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Arnhem

Startdatum

20-06-2016

Duur

19-12-2016

Optie op verlenging

3 x 3 maanden

Inzet

32-36 uur per week

Tarief

ca. € 80,00

Sluitingsdatum

25-05-2016

Sluitingstijd

15:00

Intakegesprek

donderdag 9 juni of op vrijdag 10 juni 2016

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  18-05-2016 19:14
  Plaats
  Diemen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  19-05-2016 15:21
  Plaats
  Baarn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-05-2016 10:31
  Plaats
  Oegstgeest

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-05-2016 12:18
  Plaats
  Dordrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten