Senior Payroll Specialist

Opdrachtgever
InterimWorX
Geplaatst op
18-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
notk
Op locatie
Regio Eindhoven
Reacties
1
Bekeken
763
Status
Gesloten
Referentie
O160083

Afrondingstoelichting

Beste kandidaat,

Bedankt voor uw interesse in deze opdracht, Intussen is er een passende invulling gevonden.

Met vriendelijke groet,
Dorris van Duijn

InterimWorX


TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever in de regio Brabant werft InterimWorX een Senior Payroll Specialist (interim).

Functie inhoud

Als Senior Payroll Specialist ben je binnen de organisatie een autoriteit in salarisadministratie.
Je bent actief in operatie, advisering, optimalisatie en inrichting van zowel processen als software en je draagt zorg voor het functioneel beheer van AFAS. Je neemt hierbij de organisatie mee in de veranderingen en efficiëntieslagen en zet de senioriteit van de afdeling binnen de organisatie stevig op de kaart.

In een klein team ben je van a tot z in huis verantwoordelijk voor de volledige, tijdige en correcte salarisadministratie van circa 600 collega’s. Het betreft een complexe salarisadministratie, met meerdere bedrijfsentiteiten, cao’s en salarisruns. Je vindt het dan ook leuk om tussen de bedrijven te schakelen en verschillende arbeidsvoorwaarden toe te passen.

Operationeel bestaan je werkzaamheden o.a. uit het voorbereiden, verwerken en het controleren van verschillende mutaties. Hierbij pas je de wet- en regelgeving conform de diverse geldende cao’s en de bedrijfsregeling van de organisatie op juiste wijze toe. Daarnaast draag je (voor tenminste een aantal entiteiten), in samenwerking met de Finance afdelingen, zorg voor de diverse financiële aansluitingen.

Naast bovengenoemde verantwoordelijkheden, heb je een belangrijke analytische adviesrol. Je analyseert de huidige processen en de inrichting van het in 2015 geïmplementeerde AFAS en adviseert over de meest efficiënte inrichting van beide. Vervolgens draag je zorg voor de implementatie en borging van de geoptimaliseerde werkwijze en het beheer van een optimaal benut AFAS. Hierbij ben je in staat de diverse stakeholders binnen de organisatie te vinden en mee te krijgen in veranderingen en verbeterslagen. Je volgt actief wijzigingen in wet- en regelgeving en adviseert medewerkers, management en directie proactief over de mogelijkheden en gevolgen hiervan voor de organisatie.

Opdrachtgever vraagt

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, een afgeronde PDL-opleiding en (tenminste) VPS ervaringsniveau. Je hebt tenminste 5 jaar relevante werkervaring als payroll specialist in de volledige breedte van het vak. Hierbij ben je niet alleen operationeel sterk en deskundig, maar bovenal analytisch, adviesvaardig, in staat processen in te richten en te optimaliseren en mensen mee te krijgen. Je behoudt overzicht in complexe salarisadministraties met meerdere deadlines per maand, bent gesprekspartner voor alle lagen binnen de organisatie en bent zelfstandig, maar tegelijkertijd een teamplayer. Kennis van AFAS & Cao Bouw is een pré. Daarnaast heb je brede kennis van pensioenen en overige.

Opdrachtgever biedt

Een interessante interim positie voor 40 uur per week (32 uur is in overleg bespreekbaar) voor circa 3-6 maanden. Je bent werkzaam binnen een veelzijdige, stabiele organisatie, met volop ruimte voor het vormgeven van de functie en van de payroll processen binnen de afdeling.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  24-05-2016 20:43
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten