Ervaren technisch projectleider

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
18-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
847
Status
Gesloten
Referentie
IGB66968172

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

20-06-2016

Einddatum

19-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

30-05-2016 om 17:00 uur

Ruim 1100 medewerkers werken op diverse beleidsterreinen samen aan een beter en mooier Gelderland voor bijna twee miljoen inwoners. De grootste provincie van Nederland is als overheidsorganisatie en als werkgever sterk in ontwikkeling. Daarom zoeken we naar medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor doelen en resultaten in hun werk.

De afdeling Informatievoorziening en Automatisering (I&A) van de provincie Gelderland is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het provinciale ict-beleid. De afdeling zorgt ervoor dat elke medewerker van de provincie zich met behulp van ICT-middelen onbelemmerd kan richten op de uitvoering van zijn of haar kerntaak.

De ondersteuning op het huidige boekhoudpakket Oracle Financials stopt in 2020. De afdeling Financiën is een heroriëntatie gestart naar een nieuw boekhoudpakket dat aansluit bij onder andere nieuwe verplichtingen vanuit mijnOverheid en slimmere processen. Het motto is: eerst organiseren dan automatiseren. Hiervoor worden activiteiten uitgezet om aan de businesskant de processen gedetailleerd in kaart te gaan brengen. Ook aan de I&A-kant moeten veel activiteiten opgepakt gaan worden en hiervoor zoeken we een ervaren Technisch Projectleider.

Het takenpakket van deze Technisch Projectleider bestaat onder andere uit

 • Aansturen van requirementsanalyse

  • Zorgdragen voor inpassing van gekozen oplossing in I-architectuur

  • Uitvoeren Europese aanbestedingsfase

  • Definiëren, realiseren en implementeren van koppelingen met aanpalende systemen

  • Definiëren, realiseren en implementeren van BI-rapportages

Functie-eisen

 • Beschikt aantoonbaar over minimaal een afgeronde HBO-opleiding Informatica of vergelijkbaar (harde eis).

  • Heeft aantoonbaar minimaal 3 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2008-2016) met het leiding geven aan IT-projecten die betrekking hadden op financiële processen en slimme automatisering daarvan bij een overheidsorganisatie (harde eis).

  • Heeft gedurende de afgelopen 5 jaar (2011-2016) aantoonbaar ervaring opgedaan in het begeleiden cq uitvoeren van Europese aanbestedingstrajecten (harde eis).

  • Heeft aantoonbaar minimaal 3 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2008-2016) met het leiding geven aan IT-projecten op het gebied van implementatie van pakketten en/of informatievoorziening bij een overheidsorganisatie (harde eis).

  • Gedurende de periode 2011-2016 aantoonbaar ervaring opgedaan in het begeleiden cq uitvoeren van projecten waarbij het ontwerpen en realiseren van diverse koppelingen/interfaces een belangrijk aandachtspunt was (harde eis).

  • Beschikt aantoonbaar over kennis van en ervaring met financiële pakketten.

  • Beschikt aantoonbaar over een Prince2 Practitioner certificering.

  • Beschikt aantoonbaar over een stevige, doortastende persoonlijkheid die in staat is op te komen voor de belangen waarvoor hij /zij binnen het project staat.

  • Beschikt over een transparante wijze van communiceren en is daarbij in staat met andere disciplines samen te werken en op elk moment inzicht te geven in de voortgang van de werkzaamheden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten