Medewerker Handhaving (fraudetips)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
18-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
882
Status
Gesloten
Referentie
IGB66980535

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

06-06-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

26-05-2016 om 17:00 uur

Het team Handhaving van de sector Sociale Zaken is op zoek naar een medewerker Handhaving, tijdelijk tot eind 2016, met kans op verlenging.

Algemene informatie

Team Handhaving bestaat uit 38 medewerkers en verricht fraude- en boeteonderzoeken en ondersteunt medewerkers van de gemeente Leeuwarden en andere gemeenten in Friesland. In verband met toename van het werk en vertrek van een van de medewerkers is meer inzet nodig.

Functieomschrijving

De medewerker handhaving zal worden ingezet binnen het cluster fraudetips. In dit cluster worden de ontvangen fraudetips onderzocht. Medewerkers werken zelfstandig maar huisbezoeken en gesprekken met klanten worden altijd uitgevoerd door twee medewerkers. Van de medewerker handhaving wordt verwacht dat hij zelfstandig onderzoek kan doen en een rapportage en een beschikking kan maken. Volledig ingewerkte medewerkers hebben mandaat, dat betekent dat ze zelf beslissingen mogen nemen.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO opleiding (harde eis).

    • Minimaal 3 jaar gemeentelijke ervaring met het zelfstandig onderzoeken van fraudetips (harde eis).

    • Kennis van relevante wet-regelgeving in het betreffende vakgebied.

    • Ervaring met GWS4all.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten