Directievoerder Nieuw West (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
804
Status
Gesloten
Referentie
IGB67046733

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-7-2016

Einddatum

30-6-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

26-5-2016 om 8:00 uur

Wij zijn op zoek naar een zeer ervaren directievoerder/projectleider uitvoering voor civieltechnische projecten op het gebied van infrastructuur en inrichting van de openbare ruimte in het werkgebied Nieuw West. Eigenschappen voor succes in deze functie zijn een practische insteek, zelfstandigheid, stressbestendigheid, proactieve instelling, resultaatgerichtheid, goed in
teamverband kunnen werken en goede communicatieve vaardigheden.

Werkzaamheden

Als zeer ervaren directievoerder geef je namens de opdrachtgever leiding aan het geheel van uitvoerende werkzaamheden op projecten. Je bewaakt namens de opdrachtgever voortgang, kwaliteit en budget van het project. Communicatie met alle betrokken partijen is daarbij essentieel.
Je onderhandelt, stemt af en stuurt bij. Je bewaakt contracten in de uitvoeringsfase, beoordeelt meer- en minderwerk, begeleidt toezichthouders en zit bouwvergaderingen voor. Je ondersteunt vanuit jouw rol de projectleider, contractmanagers en voorbereiders met het maken van ontwerpen, opstellen van de risico analyse, kiezen van de juiste contractvorm, aanvragen van vergunningen en het opstellen van bestekken.

Functie-eisen

 • beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau binnen het domein van de civiele techniek. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

  • heeft in de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar relevante ervaring opgedaan met directievoering in de volgende terreinen: maaiveldinrichting, infrastructuur, kabels- en leidingen, het verzorgen van BLVC aspecten, bouwprojecten van projectontwikkelaars en andere belanghebbenden.

  • is in het bezit van een VCA cerfiticaat.

  • is op de hoogte van de relevante de wet- en regelgeving met betrekking tot contractmanagement.

  • heeft ervaring met VISI en KPD besteksadministratie.

  • heeft kennis van en ervaring met diverse contractvormen.

  • heeft kennis van en ervaring met de werkijze en procedures binnen een G4 gemeenten.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  20-05-2016 16:41
  Plaats
  ACHTMAAL

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten