Hoofd HR-beleid en Personeelsontwikkeling

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
719
Status
Gesloten
Referentie
IGB67047125

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-06-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

24-05-2016 om 17:00 uur

Ons team 
Onze afdeling bestaat uit de volgende teams: Services (personeels- en salarisadministratie), de Werkwinkel (resourcemanagement en transitiebegeleiding), de Arbodienst en Expertise. Dan hebben we nog ruim 18 HR adviseurs in de divisies en diensten ter ondersteuning van het lijnmanagement. We werken allemaal samen en weten elkaar prima te vinden voor sparren en overleg. In projectgroepen, met medewerkers uit verschillende teams, werken we aan vernieuwing op HR vlak en komen we zo steeds tot kwaliteitsverbetering van ons aanbod. Zo zijn we altijd in beweging en spelen we in op de laatste trends binnen HRM.

De afdeling HR Expertise 
Het inhoudelijke profiel van de afdeling gaat wijzigen. De werkzaamheden worden meer gericht op het formuleren, onderhouden en bewaken van HR-Beleid en het organiseren van trajecten op het gebied van Personeelsontwikkeling. Het werken op basis van (beleids)dossiers wordt momenteel ingevoerd. Dan gaat het bijvoorbeeld over: 

 • vaststellen van speerpunten in het HR-beleid en de ontwikkeling van medewerkers en managers binnen het AMC; 

  • vertalen van wijzigingen in wet- en regelgeving en CAO naar consequenties voor het AMC; 

  • inhoudelijk voorbereiden van HR-beleid (inclusief business cases en uitvoeringsregels) en personeelsontwikkeling; 

  • werken aan thematische HR-dossiers, samen met managers en medewerkers uit het AMC en met collega’s in de HR-functie. Actuele dossiers zijn de alliantievorming met VUmc, JCI, diverse ontwikkelprogramma’s, duurzame inzetbaarheid en werkdruk; 

  • inhoudelijk ondersteunen van bestuurders en de directeur HR in externe en interne overleggen, bijvoorbeeld met de Ondernemingsraad, met de vakbonden en in NFU-verband; 

  • inzetten, toekennen en bewaken van diverse centrale budgetten op het gebied van HR zoals personeelsontwikkeling, participatiewet.

De afdeling zal bestaan uit 10 medewerkers.

Informatie over de opdracht 
De afdeling Expertise staat aan het begin van een transformatie naar het bovengeschetste profiel. Het hoofd van de afdeling begeleidt deze transformatie op basis van meerjarige ervaring in een vergelijkbare functie, inhoudelijke HR-kennis en (inter)persoonlijk gezag. Door zijn/haar stijl van werken en samenwerken fungeert het hoofd als rolmodel voor de medewerkers van de afdeling Expertise. Het afdelingshoofd maakt deel uit van het managementteam van het directoraat HR.

Functie-eisen

 • Academisch werk- en denkniveau, aantoonbaar door een afgeronde WO-opleiding (harde eis).

  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare HR-managementfunctie binnen de (semi) publieke sector en aantoonbare ervaring met het aansturen van een groep professionals (harde eis).

  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring als (beleids)adviseur op het gebied van HR-beleid, personeelsontwikkeling en/of kwaliteitssystemen (harde eis).

  • Aantoonbare en recente betrokkenheid bij veranderprocessen binnen de HR-functie van een grote, complexe organisatie (harde eis).

  • Ervaring met harmonisatie van arbeidsvoorwaarden.

  • ​Ervaring met fusie en samenvoegprocessen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  19-05-2016 22:16
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten