Senior Dev Engineer / Loan IQ

Intermediair
Novia-IT
Geplaatst op
20-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
37
Status
Gesloten
Referentie
156413

Afrondingstoelichting

was al uitgezet.


TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Dev Engineer / Loan IQ
In de functie van Dev Engineer ben je werkzaam binnen een van de DevOps teams van de afdeling Lending Services binnen OIB CBS . DevOps teams zijn teams bestaande uit Development en Operations engineers, die voor een periode van tenminste 18 maanden het ontwikkelen en beheren van 1 tot meerdere applicaties tot doel hebben.
Als Development Engineer richt jij je voornamelijk op het analyseren, ontwerpen, ontwikkelen, configureren en testen van de Lending Services applicaties. Denk hierbij met name aan Loan IQ en de interfaces. Je werk als Development Engineer is zeer afwisselend, maar tot jouw belangrijkste taken/aandachtsgebieden behoren onder meer:
Meewerken aan de verdere implementatie van Continuous Delivery
Refinen van de product backlog samen met het team en de Product Owner
Het analyseren, ontwerpen, en vooral ontwikkelen en testen van software;
Analyseren en ontwerpen van queries op complexe databases
Ontwikkelen en uitvoeren van (geautomatiseerde) test cases
Analyseren en oplossen van bugs en defects
De DevOps teams binnen ING Bank hanteren de Scrum methodiek en Continuous Delivery Engineering Practices. Daarmee loopt ING Bank niet alleen voorop in concrete innovaties op IT gebied, maar ook in de werkwijze die wordt gevolgd voor het ontwerpen, bouwen en testen van applicaties alsmede het proces van in beheer nemen, het beheren en uiteindelijk decommissionen van applicaties. Op deze manier werkt ING Bank doorlopend aan optimalisatie van de dienstverlening aan haar klanten en aan het verder verstevigen van haar leidende positie in de markt.
Jouw werkomgeving
Als Dev Engineer bij ING Bank werk je samen met je enthousiaste en professionele collega’s in een (virtueel) DevOps team vanuit het hoofdkantoor van ING Bank, in Amsterdam. Jouw team verricht IT werkzaamheden voor de afdelingen Lending Services van ING Bank en maakt onderdeel uit van de Wholesale Banking Services IT organisatie. Wholesale Banking Services is primair gericht op het faciliteren van de IT-activiteiten van de grootzakelijke kant van ING Bank, wereldwijd. Werken bij Wholesale Banking Services is werken binnen een professionele, dynamische afdeling in een continue veranderende en complexe omgeving. Er is veel ruimte voor innovatie, de kwaliteit staat voorop en de klant staat centraal in alle activiteiten.

Jouw profiel
academisch geschoold in technische IT opleiding (Informatica of gerelateerd)
10-15 jaar ervaring met de applicatie Loan IQ
algemene bancaire kennis is een pré (bijvoorbeeld Algemene Opleiding Bankbedrijf)
leergierig, ambitieus, vooruitstrevend
communicatief sterk, teamplayer
bereidheid om te werken met zowel nieuwe software als legacy systemen
kennis en ervaring met agile/scrum methodieken en DevOps
kennis van Continuous Delivery is een pré; werkwijze en tooling (bijvoorbeeld Jenkins, Maven, GreenHat, SoapUI, QTP, Nolio, Nexus, Sonar, Git/SVN, Puppet, test automation tooling)
kennis van scripting tools (bijvoorbeeld JAVA script, SQL)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten