Inkoper HR/MarCom senior

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
19-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
1298
Status
Gesloten
Referentie
Ted

Omschrijving

Voor één van onze opdrachtgevers welke actief is in de energiesector zijn wij op zoek naar een creatieve Senior Inkoper HR/MarCom die ervaring heeft op het uitdagende niveau van tactische inkoop en in staat is strategische keuzes te maken in het zakelijke diensten domein.

Functie omschrijving
Als Senior Inkoper HR/MarCom ben je verantwoordelijk voor het relatie- en contractmanagement van externe partijen. Je treedt soms op als “projectleider” om samen met de interne afdelingen en externe partijen tot een interne behoefteanalyse en een optimaal contract en een relevante contractbeheersing te komen.
Het zwaartepunt van de functie ligt bij het (europees) aanbesteden, verbeteren van de (proces) compliance, accountmanagement, kostenoptimalisatie en nieuwe initiatieven. Als Senior Inkoper begeleid en stuur je het hele inkoopproces.

Naast de hierboven vermelde zaken ga je nauwe contacten onderhouden met de leveranciers binnen jouw domein en houd je de ontwikkelingen in de markt scherp in de gaten. Het grootste deel van deze werkzaamheden bestaat uit het doorlopen van inkooptrajecten, managen van de interne klant relatie, contractmanagement, het oplossen van escalaties en het beantwoorden van vragen. Om succesvol te zijn in deze rol dien je kennis van het brede spectrum van zakelijke diensten te hebben en in staat te zijn commoditystrategieën te ontwikkelen.

Functie eisen

•Uitstekende en recente aantoonbare kennis van de zakelijke dienstenmarkt; ( dit staat middels een korte toelichting in het CV)
•HBO werk- en denkniveau;
•Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van inkoop of zakelijke dienstverlening, contractmanagement in een B2B omgeving;
•Uiteraard heb je kennis van en ervaring met het inkoopproces;
•Ervaring met (Europese) aanbestedingen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten