Technical Solutions Architect

Opdrachtgever
IBCL Recruitment
Geplaatst op
21-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Schiphol
Reacties
4
Bekeken
994
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Ik wil iedereen bedanken voor zijn of haar reactie en de kandidaten waarmee we verder willen gaan zijn door ons al persoonlijk benaderd. We wensen iedereen veel succes met het vinden van een passende opdracht.

IBCL Recruitment.


TOP-Opdrachtgevers

 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten

Omschrijving

Voor een van onze partners zijn we op zoek naar een Technical Solutions Architect.

Duur 3 maanden
Locatie Schiphol
Tarief 80 euro per uur ex btw
Uren per week 24
Start asap 2016

Het verzoek om voor maandag 23 mei 2016 voor 09.00 uur te reageren inclusief motivatie en CV. Kandidaten (alleen Freelancers kunnen reageren) die niet voldoen aan de gevraagde eisen, het verzoek om dan ook niet te reageren. Alleen reacties via freelance worden in behandeling genomen.
Aangeboden kandidaat levert een motivatie aan waarin beschreven is waarom hij/zij denkt in aanmerking te komen voor deze functie uitgaande van het gewenste profiel. Mogelijk zal er een pre intake plaatsvinden voordat de kandidaat wordt aangeboden.

IBCL Recruitment.

Functieomschrijving

Wil jij als Technical Solutions Architect jouw steentje bijdragen aan ’s werelds beste Digital Airport? Dan is Schiphol Group op zoek naar jou! Je gaat aan de slag bij de luchthaven die bekend staat als Europe’s Preferred Airport; de luchthaven die reizigers verkiezen boven andere luchthavens voor overstap of vertrek. Zou je niets liever willen dan het ontwikkelen van de mooiste en meest innovatieve digital producten voor de wereldreiziger van nu? Schiphol biedt jou deze kans en verwelkomt jou graag in één van onze multidisciplinaire teams.

De afdeling
De manier waarop we reizen en wat reizigers verwachten van een luchthaven verandert in een rap tempo. We boeken online, krijgen persoonlijk digitaal reis- en koopadvies op onze smartphone en willen steeds meer in control zijn over ons eigen reisproces. Schiphol zal zich de komende jaren richten op deze nieuwe manier van reizen om de beste Digital Airport van de wereld te worden. Schiphol Digital Solutions Centre vernieuwt de veranderende digitale luchthaven met digital producten zodat reizigers bij voorkeur via Schiphol blijven reizen.

De functie
Als Technical Solutions Architect ben je op hoofdlijnen verantwoordelijk voor de gebruikte techniek binnen het project. Je kent de grenzen van wat er mogelijk is en onderzoekt waar je ruimte ziet de grens te verleggen. Met deze kennis ben je sparringpartner voor de interactie-ontwerpers en product owners en zorg je er gezamenlijk voor dat de ontwerpen ook uitvoerbaar zijn.

Aan de hand van de digitale roadmap en de ontwikkelde interactie ontwerpen zet je de technische richting uit. In nauwe samenwerking met inkoop en servicemanagement start je selectieprocessen op van nieuwe leveranciers.

Je bereidt de uitvoering voor, onder andere door het uitvoeren van Proof-Of-Concepts, het verzamelen van de juiste documentatie en het leggen van de juiste contacten zodat het realisatieteam zo min mogelijk vertraging ondervindt.

Met de roadmap en de oplossingsrichting voor ogen help je ervoor te zorgen dat de juiste disciplines in het realisatieteam vertegenwoordigd zijn.

Samen met de domein- en enterprise architecten onderhoudt je contact om de borging binnen Schiphol te garanderen. Met als belangrijkste doelen kennisuitwisseling, samenwerking en het creëren van draagvlak voor de gekozen techniek.

Voor het realisatieteam ben je een sparringspartner als het gaat om de architectuur van de gekozen oplossing en zorgt dat deze binnen de globale Schiphol architectuur past. Samen met andere betrokkenen binnen Schiphol zoek je naar de meest geschikte manier om de ontwikkelde oplossing te hosten en te beheren. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de uitvoering en houdt je vinger aan de pols waar het gaat om kwaliteit, beveiliging, documentatie etc.

Via de backlog zorg je dat belangrijke stories ten behoeve van het 'platform' ook ruimte krijgen en zorg je dat beveiliging een continue aandachtspunt blijft.

Voor een succesvolle invulling van deze functie heb je kennis van en ervaring met de Agile denk- en werkwijze, waarbij Scrum en Kanban in het bijzonder.

Daarnaast beschik je over minimaal HBO werk- en denkniveau.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  21-05-2016 20:30
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-05-2016 09:28
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-05-2016 10:44
  Plaats
  Hoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-05-2016 11:24
  Plaats
  Heerhugowaard

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten