Senior migratie specialist/consultant

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
20-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Tilburg
Reacties
1
Bekeken
748
Status
Gesloten
Referentie
IGB67162359

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving
Startdatum:01-10-2016

Einddatum

01-04-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

01-06-2016 om 10:00 uur

Voor de versterking van het datacenter migratieteam zoeken we 2 FTE die een brede technische kennis hebben op het gebied van infrastructuur en applicaties. De kandidaten moeten in staat zijn zich snel en adequaat een inzicht te verschaffen in een nieuwe omgeving, een helikopterview te hebben, te kunnen documenteren en een richtinggevende rol binnen het migratieteam te vervullen.

Naast bovenstaande eisen is het eveneens noodzakelijk dat de kandidaten technische hands on ervaring hebben met Microsoft Windows Server, Linux en Windows SQL Server en scripting.

Het migratieteam is verantwoordelijk voor de migratie en consolidatie van de verschillende datacenters binnen de Nationale Politie organisatie. Deze migratie en consolidatie kan niet altijd plaatsvinden tijdens kantooruren wat betekent dat de kandidaten die we zoeken geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, geen problemen hebben met reizen binnen Nederland en flexibel zijn.

Doelstelling
Uitvoeren en ondersteunen van diverse technische en organisatorische werkzaamheden t.b.v. datacenter consolidatie project.

Verantwoordelijkheden
Medeverantwoordelijk voor het vormen van het migratieteam, het technisch richting geven aan het project/migratieteam en het succesvol afronden van het datacenter consolidatie project.

Vakmatige taken
Je maakt onderdeel uit van het migratieteam welk zowel technisch als organisatorisch verantwoordelijk is voor het succesvol afronden van het datacenter consolidatie project. Je schrijft documentatie zowel technisch als procedureel, je bent sterk analytisch, communicatief vaardig, je bedenkt, ontwerpt en bouwt technische oplossingen en je bent in staat snel een helikopterview van de situatie te vormen. Een hands-on mentaliteit is vereist.

Leidinggevende taken
Meewerkend voorman, Je bent in staat technische richting te geven aan het team dat is samengesteld uit meerdere disciplines.

Functie-eisen

 • Let op: Standplaats is Tilburg, Driebergen/Odijk, Utrecht.

  • In de afgelopen 5 jaar minimaal 5 jaar hands-on ervaring met technische infrastructuur, deployment methodieken op basis van Altiris of andersoortige tool. Tevens in die 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring in het migreren van servers, applicaties en gebruikers (harde eis).

  • Minimaal een erkende en afgeronde HBO opleiding (harde eis).

  • In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar kennis van en ervaring met scripting in PowerShell (harde eis).

  • In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar kennis en ervaring opgedaan met scripting t.b.v. deployment van besturingssystemen en middleware (harde eis).

  • Kennis van en ervaring met het uitvoeren van technische applicatieve en infrastructurele migraties (harde eis).

  • Kennis van en ervaring met deployment tools zoals Altiris (harde eis).

  • In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar kennis van en ervaring met Linux, Windows Server en SQL server (harde eis).

  • Kennis en ervaring als meewerkend voorman op het vlak van technische ICT infrastructuur.

  • Documentatie skills en kunnen schrijven van migratieplannen. 

  • Kennis en werkervaring binnen de politie.

  • Kennis van en ervaring met met Oracle Weblogic, Sybase.

  • Kennis van Citrix en Powerfuse. ​

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  22-05-2016 15:31
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten