PHP Developers / Ontwikkelaars

Freelancer
Cloud Retailing
Geplaatst op
21-05-2016
Periode
2 tot 3 weken
Budget
Open
Op locatie
Meppel
Reacties
4
Bekeken
1469
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Cloud Retailing komt graag in contact met PHP Developers / Ontwikkelaars
We zijn op zoek naar een professionele Junior / Medior PHP developer met een aantal jaar ervaring op het gebied van PHP/HTML/CSS/JS.

Het betreft een intensieve samenwerking op freelance-basis. Hierbij zal jij dan de schakel zijn om deze wensen te realiseren. Je bent vrij om te werken met andere opdrachtgevers maar er wordt verwacht dat je op korte termijn opdrachten kan realiseren wanneer dit wordt gevraagd. Wanneer de / samenwerking eenmaal goed verloopt, ben je ons aanspreekpunt voor alle binnenkomende aanvragen.

Wij werken voornamelijk voor midden-en kleinbedrijven. Maar zijn ook actief voor grote nationale / internationale spelers. Wij ontvangen aanvragen voor apps, koppelingen, cloud diensten, nieuwe websites / webshops en aanpassingen optimalisatie van bestaande websites / webshops. Daarnaast zijn wij een vraagbaak voor verschillende andere diensten op grafisch gebied en online marketing.

Werkwijze van Cloud Retailing is te kenmerken door in haar tools, de kennis, visie en effectiviteit te combineren met een uitzonderlijk gebruikersgemak. Door veel aandacht aan design en klantbeleving te geven, is het ons gelukt software te ontwikkelen dat voor allerlei soorten mensen bereikbaar is geworden.

Oplossingen doen we in maatwerk-projecten waarbij we complexe werkprocessen automatiseren. Ons credo: zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Dat geldt voor ons als bedrijf en voor jou als ontwikkelaar. Cloud Retailing is geheel open van structuur zodat het makkelijk, snel en prettig werkt om projecten te realiseren. Wij zoeken voor de doorontwikkeling van Cloud Retailing en zijn projecten, de internationalisering en maatwerk-projecten een:

Junior / Medior die ondersteund kan worden door Cloud Retailing

Als PHP ontwikkelaar zet je je kennis en creativiteit in voor het bouwen van de innovatieve webbased software van Cloud Retailing. Met je inzicht en vakkundigheid lever je een belangrijke bijdrage aan het team. Je vindingrijkheid, daadkrachtige en collegiale houding leiden tot aanpassing en verbetering van onze producten.

De ontwikkelaars kunnen rekenen op ondersteuning als ze dat nodig hebben, men krijgt de gelegenheid om onderling (tussen de developers) contact te leggen voor discussie en brainstormen, zodat we van elkaar kunnen leren.

PHP 5+
OOP
Ervaring met Webdevelopment (PHP en JavaScript) en databasedevelopment (MySQL en MS SQLServer)
Kennis van JAVA (Android development) is een pré
MySQL
Javascript
HTML5
jQuery (pre)
Bootstrap (pre) / Zurb Foundation (pre)

Gezocht profiel

PHP, HTML, CSS, Jquery, Javascript,Bootstrap

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  22-05-2016 10:15
  Plaats
  Bussum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-05-2016 11:57
  Plaats
  arnhem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-05-2016 12:38
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  05-06-2016 11:25
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten