Medewerker Burgerzaken

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
20-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
541
Status
Gesloten
Referentie
IGB67176541

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-06-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

24-05-2016 om 17:00 uur

De gemeente Leeuwarden streeft naar excellente dienstverlening en heeft vorm gegeven aan een Klantcontactcentrum (KCC). Bij het Klant Contact Centrum van de gemeente Leeuwarden komen alle klantvragen (van burgers, instellingen en bedrijven) binnen en worden circa 80% van deze klantvragen direct afgehandeld.

 Als ervaren Medewerker Burgerzaken beantwoord je vragen op het gebied van Burgerzaken waarvoor specifieke kennis op het gebied van burgerlijke stand, migratie en BRP-kwaliteit nodig is. Naast het beantwoorden van vragen houd je je bezig met het verstrekken van informatie, voorlichting en advies geven aan de klant aan de balie, telefoon en via email. Een oplossingsgerichte houding is noodzakelijk in deze functie. In verband met het leveren van een optimale dienstverlening wordt er in deze functie met roosters gewerkt.

Je beschikt over de volgende competenties

 • Besluitvaardig handelen

  • Handelen onder druk

  • Goede communicatieve vaardigheden

  • Analyseren

  • Oplossingsgericht

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO opleiding (harde eis).

  • Meer dan 3 jaar ervaring in het werken met verschillende computersystemen met name Key2Burgerzaken (harde eis).

  • Dienstverlenende instelling en goede contactuele en communicatieve vaardigheden (harde eis).

  • Meer dan 3 jaar gemeentelijke werkervaring in een soortgelijke functie.

  • Een afgeronde BABZ-opleiding (of een vergelijkbare opleiding)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten