Senior migratie specialist

Opdrachtgever
T2 Automatiseringsdiensten
Geplaatst op
20-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Driebergen / Odijk
Reacties
1
Bekeken
664
Status
Gesloten
Referentie
704

Omschrijving

Ben jij de Senior migratie specialist met minimaal een afgeronde HBO opeliding?
Heb je i n de afgelopen 5 jaar minimaal 5 jaar hands-on ervaring met technische infrastructuur, deployment methodieken op basis van Altiris opgedaan? Tevens in die 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring in het migreren van servers, applicaties en gebruikers?
Heb je in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar kennis van en ervaring met scripting in PowerShell opgedaan, scripting t.b.v. deployment van besturingssystemen en middleware opgedaan?
Heb je kennis van en ervaring met het uitvoeren van technische applicatieve en infrastructurele migraties.
Heb je in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar kennis van en ervaring met Linux, Windows Server en SQL server opgedaan? Lees dan verder!

Bij de Nationale Politie heeft T2 de afgelopen vijf jaar als mantelleverancier meer dan 100 professionals gedetacheerd waarvan vele via freelance.nl. Met dit uitstekende resultaat bouwen wij de samenwerking verder uit.

Standplaats
Nederland, in eerste instantie Tilburg, Driebergen/Odijk, Utrecht

Startdatum
01-10-2016

Einddatum
01-04-2017

Optie tot verlenging
Ja, 4x 6 maanden

Uren per week
36

Opdracht omschrijving
Voor de versterking van het datacenter migratieteam zoeken we 2 FTE die een brede technische kennis hebben op het gebied van infrastructuur en applicaties. De kandidaten moeten in staat zijn zich snel en adequaat een inzicht te verschaffen in een nieuwe omgeving, een helikopterview te hebben, te kunnen documenteren en een richtinggevende rol binnen het migratieteam te vervullen.
Naast bovenstaande eisen is het eveneens noodzakelijk dat de kandidaten technische hands on ervaring hebben met Microsoft Windows Server, Linux en Windows SQL Server en scripting.
Het migratieteam is verantwoordelijk voor de migratie en consolidatie van de verschillende datacenters binnen de Nationale Politie organisatie. Deze migratie en consolidatie kan niet altijd plaatsvinden tijdens kantooruren wat betekent dat de kandidaten die we zoeken geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, geen problemen hebben met reizen binnen Nederland en flexibel zijn.

Doelstelling
Uitvoeren en ondersteunen van diverse technische en organisatorische werkzaamheden t.b.v. datacenter consolidatie project.

Verantwoordelijkheden
Medeverantwoordelijk voor het vormen van het migratieteam, het technisch richting geven aan het project/migratieteam en het succesvol afronden van het datacenter consolidatie project.
Vakmatige taken
Je maakt onderdeel uit van het migratieteam welk zowel technisch als organisatorisch verantwoordelijk is voor het succesvol afronden van het datacenter consolidatie project. Je schrijft documentatie zowel technisch als procedureel, je bent sterk analytisch, communicatief vaardig, je bedenkt, ontwerpt en bouwt technische oplossingen en je bent in staat snel een helikopterview van de situatie te vormen. Een hands-on mentaliteit is vereist.

Leidinggevende taken
Meewerkend voorman, Je bent in staat technische richting te geven aan het team dat is samengesteld uit meerdere disciplines.

Contacten
Ja, leveranciers van hard en software, leveranciers van diensten. Projectmedewerkers, collega's van andere lijnafdelingen.

Inzet in de lijn of project
Project Datacenter Consolidatie

Opleiding
Minimaal een hbo-opleiding

Werkervaring
In de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar hands-on ervaring met technische infrastructuur, deployment methodieken op basis van Altiris of andersoortige tool. Daarnaast moet de kandidaat beschikken over kennis en ervaring met scripting t.b.v. deployment van besturingssystemen en middleware. Tevens in die 10 jaar minimaal 2 jaar ervaring in het migreren van servers, applicaties en gebruikers.

Competenties

 • Kennis van en ervaring met het uitvoeren van technische applicatieve en infrastructurele migraties;

 • Kennis van en ervaring met deployment tools zoals Altiris

 • Kennis van en ervaring met Linux, Windows Server en SQL server

 • Kennis van en ervaring met scripting in PowerShell

Eisen
In de afgelopen 5 jaar minimaal 5 jaar hands-on ervaring met technische infrastructuur, deployment methodieken op basis van Altiris of andersoortige tool. Tevens in die 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring in het migreren van servers, applicaties en gebruikers.
Minimaal een erkende en afgeronde HBO opleiding.
In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar kennis van en ervaring met scripting in PowerShell.
In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar kennis en ervaring opgedaan met scripting t.b.v. deployment van besturingssystemen en middleware.
Kennis van en ervaring met het uitvoeren van technische applicatieve en infrastructurele migraties.
Kennis van en ervaring met deployment tools zoals Altiris.
In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar kennis van en ervaring met Linux, Windows Server en SQL server.

Wensen
Kennis en ervaring als meewerkend voorman op het vlak van technische ICT infrastructuur.
Kennis van en ervaring met met Oracle Weblogic, Sybase.
Kennis van Citrix en Powerfuse.
Documentatie skills en kunnen schrijven van migratieplannen.
Kennis en werkervaring binnen de politie.

Interesse? Graag ontvangen wij het CV o.v.v. het tarief uiterlijk 26 mei 2016

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  29-05-2016 12:44
  Plaats
  Zwolle

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten