Senior migratie specialist/consultant

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
20-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Tilburg
Reacties
1
Bekeken
635
Status
Gesloten
Referentie
IGB67189782

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 159 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-10-2016

Einddatum

01-04-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

01-06-2016 om 10:00 uur

Voor de versterking van het datacenter migratieteam zoeken we 1 FTE die een brede technische kennis heeft op het gebied van infrastructuur, middleware  -en applicatie. De kandidaat moeten in staat zijn zich snel en adequaat een inzicht te verschaffen in een nieuwe omgeving, een helikopterview te hebben, te kunnen documenteren en een richtinggevende rol binnen het migratieteam te vervullen.

Naast bovenstaande eisen is het eveneens noodzakelijk dat de kandidaat technische hands on ervaring heeft met Microsoft Windows, Linux, Sybase, Oracle Weblogic en scripting.

Het migratieteam is verantwoordelijk voor de migratie en consolidatie van de verschillende datacenters binnen de Nationale Politie organisatie. Deze migratie en consolidatie kan niet altijd plaatsvinden tijdens kantooruren wat betekent dat de kandidaat die we zoeken geen 9 tot 5 mentaliteit heeft, geen problemen heeft met reizen binnen Nederland en flexibel is.

Doelstelling
Uitvoeren en ondersteunen van diverse technische en organisatorische werkzaamheden t.b.v. datacenter consolidatie project.

Verantwoordelijkheden
Medeverantwoordelijk voor het vormen van het migratieteam, het technisch richting geven aan het project/migratieteam en het succesvol afronden van het datacenter consolidatie project.

Vakmatige taken
Je maakt onderdeel uit van het migratieteam welk zowel technisch als organisatorisch verantwoordelijk is voor het succesvol afronden van het datacenter consolidatie project. Je schrijft documentatie zowel technisch alswel procedureel, je bent sterk analytisch, communicatief vaardig, je bedenkt, ontwerpt en bouwt technische oplossingen en je bent in staat snel een helikopterview van de situatie te vormen. Een hands-on mentaliteit is vereist.

Leidinggevende taken
Meewerkend voorman, je bent in staat technische richting te geven aan het team dat is samengesteld uit meerdere disciplines

Functie-eisen

 • Let op: Standplaats is Tilburg, Driebergen/Odijk, Utrecht.

  • In de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar hands-on ervaring met technische infrastructuur, deployment methodieken op basis van Altiris of andersoortige tool. Tevens in die 10 jaar minimaal 2 jaar ervaring in het migreren van servers, applicaties en gebruikers (harde eis).

  • Minimaal een erkende en afgeronde HBO opleiding (harde eis).

  • Kennis van en ervaring met het uitvoeren van technische applicatieve en infrastructurele migraties (harde eis).

  • In de afgelopen 10 jaar minimaal 2 jaar kennis en ervaring opgedaan met scripting t.b.v. deployment van besturingssystemen en middleware (harde eis).

  • In de afgelopen 10 jaar minimaal 2 jaar kennis van en ervaring met Sybase (harde eis).

  • In de afgelopen 10 jaar minimaal 2 jaar kennis van en ervaring met Oracle Weblogic (harde eis).

  • In de afgelopen 10 jaar minimaal 2 jaar kennis van en ervaring met Linux en Windows Server (harde eis).

  • Documentatie skills en kunnen schrijven van migratieplannen. 

  • Kennis en ervaring als meewerkend voorman op het vlak van technische ICT infrastructuur.

  • Kennis en werkervaring binnen de politie. 

  • Minimaal 2 jaar in de afgelopen 5 jaar kennis van en ervaring met SQL.

  • Kennis van Citrix en Powerfuse.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  31-05-2016 09:55
  Plaats
  meijel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten