Projectleider Zaakgericht Werken

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
20-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Winschoten
Reacties
2
Bekeken
790
Status
Gesloten
Referentie
IGB67192110

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

20-06-2016

Einddatum

01-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

03-06-2016 om 09:00 uur

We hebbben al een aantal stappen gezet in de voorbereidingen om Zaakgericht werken breed in de organisatie in te voeren. We staan aan de vooravond van de invoering en zoeken iemand die ons aan de hand kan meenemen bij de invoering van de e-suite van Dimpact. Qua invoerstrategie hebben we gekozen voor de zgn. Big Bang invoering; dus eerst de post- en emailprocessen. We hebben reeds twee processen als pilot ingevoerd, nl. het leerlingenvervoer en de Meldingen Openbare Ruimte (MOR).

Je opdracht is om die Big Bang implementatie aan te sturen. Je geeft leiding aan een nog samen te stellen projectteam. Daarnaast behoort een inventarisatie van de processen die zaakgericht kunnen worden ingericht tot je takenpakket alsmede het inrichten van de beheerorganisatie. 
Je opdrachtgever is de programmamanager van het programma Dienstverlening. Dit programma heeft tot doel de dienstverlening aan onze inwoners te verbeteren, waarbij de digitalisering en de KCC doorontwikkeling twee speerpunten zijn.

Functie-eisen

 • Ervaring met Zaakgericht werken projecten (harde eis).

  • Minimaal 4 jaar ervaring als projectleider (harde eis).

  • Een relevante afgeronde opleiding op HBO+ niveau.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  21-05-2016 08:10
  Plaats
  Goirle

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-05-2016 16:45
  Plaats
  Amstelveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten