Adviseur Verkeer en Water Management

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
20-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
614
Status
Gesloten
Referentie
IGB67194886

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

27-05-2016 om 18:00 uur

Als adviseur VWM ben je verantwoordelijk voor het leveren van een bijdrage aan de realisatie in operaties van beleids- en organisatie-doelstellingen op het gebied van verkeers-, water- en scheepvaartmanagement. Je kunt daarvoor ingezet worden op een breed spectrum van onderwerpen, op het gebied van verkeer- en watermanagement. Je bent daarbinnen de verbindende schakel binnen VWM en tussen VWM en de verschillende organisatleonderdelen van de organisatie en geeft daarin invulling aan de opdrachtgever-opdrachtnemer relatie. Je vervult een zelfstandig opererende rol en levert daarin (deel)adviezen voor procesonderdelen in de uitvoering (ondersteuning en ontwikkeling) van de operationele processen. Dit doe je binnen projecten als projectleider of coördinator waarbij je er voor zorgt dat de juiste en kwalitatief goede inbreng wordt (aan)geleverd voor de uitvoering van het operationele netwerkmanagement van de organisatie. Ook lever je een inhoudelijke bijdrage aan het formuleren van vraag- en aanbod voor SVM (scheepvaartverkeersmanagement), WM
(watermanagement) en WVM (wegverkeersmanagement). Je weet jouw adviezen, producten en diensten met elkaar in samenhang te brengen en te laten aansluiten op het gewenste operationeel effect en resultaat.

 

Functie-eisen

 • Kennis en affiniteit van DVM en TTI (harde eis).

  • HBO/WO opleiding richting elektro techniek aangevuld met managementervaring (harde eis).

  • Vereiste specifieke werkervaring 5 tot 10 jaar (harde eis).

  • Ervaring met transitiemanagement (harde eis).

  • Ervaring met contractmanagement.

  • Ervaring met complexe organisaties.

  • Kennis en ervaring met IPM methodiek.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten