DB2 Database Administrator (DBA) Mainframe

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
20-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
1572
Status
Gesloten
Referentie
9028036

Omschrijving

IBM beheert de wereldwijde IT-infrastructuur van ABN Amro en helpt de bank om de komende jaren te innoveren en te verbeteren in een dynamische markt waar ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Dit betekent continu vernieuwen. IBM richt zich de komende jaren bijvoorbeeld op de ontwikkeling van een public, private en hybrid cloud, optimalisatie van infrastructuur en het ontwikkelen van mobiele oplossingen. ABN Amro wordt hierdoor in staat gesteld om te voorzien in de groeiende behoefte naar digitale dienstverlening en om concurrerend te blijven.

Wat maakt het leuk?

Werken bij IBM betekent werken bij de grootste IT dienstverlener ter wereld, een absolute voorloper in het vakgebied. Je werkt samen met vakspecialisten, en wordt dagelijks uitgedaagd om te komen tot de beste technische oplossingen. Je komt te werken in een changeomgeving en werkt doorlopend in projecten specifiek voor een domein binnen de bank (bijvoorbeeld Financial Markets, Transaction Banking of Credit & Mortgages). Om de projecten tot een succes te maken werk je in multidisciplinaire teams samen met collega’s van andere disciplines, bijvoorbeeld Middleware specialisten, Linux/Windows Engineers en Oracle DBA’ers. Je komt te werken in een internationale omgeving en werkt samen met IBM’ers in India en Maleisië.

Functie-eisen

Installeren en configureren van DB2 databases op Mainframe (z/Os);
Performance tuning, datamigratie, uitvoeren van upgrades;
3e lijns support (zowel ad hoc als gepland vanuit ServiceNow);
Troubleshooten;
Backup en recovery.

Gewenst profiel

Je hebt enkele jaren ervaring als DB2 Database Administrator (DBA) in een Enterprise omgeving;
Goede kennis van DB2 op mainframe (z/Os) is een must. Ervaring met migratie van DB2 van mainframe naar Midrange is een grote pre.
Jij weet je staande te houden in een complexe, dynamische en proces gestuurde changeomgeving ;
Je kunt goed samenwerken en beschikt over doorzettingsvermogen;
Je hebt ervaring met projectmatig werken (in een changeomgeving);

Arbeidsvoorwaarden

Lijkt het je interessant en uitdagend om ABN AMRO te helpen met het oplossen van complexe infrastructurele vraagstukken? Bij onze klant kun je je deskundigheid verder uitbouwen en jouw kennis maximaal benutten in een leuke en vooral informele werksfeer. Het is een opdracht voor minimaal 3 maanden met optie op verlenging. 32/40 uur per week.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten