Engineer B2B

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
20-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
487
Status
Gesloten
Referentie
IGB67216639

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-06-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

40

Sluitingsdatum

23-05-2016 om 12:00 uur

Zorg jij voor een naadloze aansluiting van ons netwerk op de vereisten van de business én de wensen van onze klant? Kom jij dan ons team versterken? Jij ziet de toekomst. En je houdt van een uitdaging. Want ga d'r maar aan staan: je technische en functionele expertise inzetten voor het leveren van connectiviteit- en wireless diensten. En voor nog meer plezier voor onze klanten innoverende producten en diensten implementeren. Kun jij, in een leuk team bij Ziggo, door innoverende producten en diensten te creëren, de klant meer plezier geven? Dan is Network & Technology de plek voor jou.
 
Als engineer voer je technische handelingen uit aan services, platformen of netwerken. Je ontwikkelt, bewaakt en beheert prestaties van technische infrastructuur. Met als doel een optimale beschikbaarheid en performance van de netwerksystemen. Een netwerk dat aansluit op de business vereisten en de wensen van de klant. Nu en in de toekomst.

Functie-eisen

  • CCNP niveau werk ervaring (Juniper en Cisco) (harde eis).

    • Bekend met fZiggo netwerk. Voornamelijk het B2B netwerk.

    • Bekend/zeer ervaren met fZiggo Cramer.

    • Bekend met fZiggo processen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten