Tactisch Inkoper Bouw en Onderhoud

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nijmegen
Reacties
0
Bekeken
218
Status
Gesloten
Referentie
IGB67421940

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

8-6-2016

Einddatum

31-8-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20-24

Sluitingsdatum

24-5-2016 om 8:00 uur

De interim tactisch inkoper bouw en onderhoud wordt ingezet in de commodity ‘Bouw’ en heeft als primaire taak het uitvoeren van inkoopprojecten op het gebied van onderhoud aan gebouwen en gebouwgebonden installaties. Dit kunnen Europese aanbestedingen zijn, maar ook enkelvoudig of meervoudig onderhandse trajecten. Daarnaast kunnen (investerings)projecten spelen en eventueel begeleiding van onderhandse aanbestedingen van werken.
 
Binnen de commodity Bouw worden de grote lijnen uitgezet door de strategisch inkoper Bouw, in samenwerking met de directeur Bouwzaken en de productgroepmanager Vastgoed en Infrastructuur. De strategisch inkoper zal input geven voor de aanpak van de van tevoren bepaalde projecten, de tactisch inkoper voert de werkzaamheden zelfstandig uit volgens de inkooprichtlijnen van het Radboud UMC.

Het betreft hier uitbreiding van het inkoopteam voor de duur van de van tevoren bepaalde projecten. Het betreft geen vaste formatieplaats. 
 
Radboudumc vindt het belangrijk dat de inkoper zicht focust op de behoefte van de interne stakeholders en vanzelfsprekend voor een goedlopend inkoopproces zorgt.

Functie-eisen

 • Minimaal afgeronde HBO opleiding

  • In het bezit van diploma Nevi 2 of gelijkwaardig (aantoonbaar in CV)

  • Meerdere jaren ervaring op het gebied van inkoop in een commerciële omgeving

  • Ervaring met aanbesteden conform aanbestedingswetgeving, zowel boven als beneden de drempelwaarde, voor leveringen/diensten en werken

  • Ervaring in inkopen van onderhoud aan gebouwen en gebouwgebonden installaties

  • Ervaring met werken in een complexe organisatie

  • Je wordt tussen 2 en 3 dagen per week ingezet

  • Goed kunnen functioneren in een complexe werkomgeving

  • Kunnen ‘meekleuren’ met je interne klanten, zonder je professionele inkopersnorm uit het oog te verliezen

  • Overtuigend, empatisch, sturend ondersteunen vanuit een onafhankelijke opstelling

  • Zelfstandig kunnen werken gericht op eindresultaat

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten