Constructeur Meerjarig Vervangings Plan (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Diemen
Reacties
0
Bekeken
459
Status
Gesloten
Referentie
IGB67446065

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving
Startdatum:13-6-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

40

Sluitingsdatum

26-5-2016 om 17:00 uur

Tekeningen maken voor MVP tram vervangingsprojecten. (MVP = Meerjarig Vervangings Plan).
Dit houdt in grote lijnen in: de fabricage tekeningen maken voor de werkplaats en bestektekeningen voor de aanleg van het spoor in de stad. Het werk wordt deels op GVB locatie gedaan.

Wens is, i.v.m. ruimte en beschikbaarheid Microstation bij GVB, dat de interimmer kan werken op zijn eigen werklocatie/werkplek/thuiswerkplek.

Rail Services (RS) te GVB Diemen is verantwoordelijk voor onder meer de uitvoering van de volgende hoofdprocessen: het maken van het meerjaren onderhouds- en vervangingsplan; gepland onderhoud aan infrastructuur zijnde baan, energievoorziening en systemen&telecom; het verhelpen van storingen en ondersteunen bij calamiteiten; projecten.
 
Het constructiebureau is binnen Rail Services een engineeringsafdeling die verantwoordelijk is voor de ontwerpen, tekeningen en bestekken die nodig zijn om tramspoor, bovenleiding en Systemen & Telecom  vervangingsprojecten uit te kunnen voeren.

Functie-eisen
 - Bekend zijn met aanleg van tramspoor in stedelijke omgeving.

  • Fabricage tekeningen kunnen maken voor aanmaakspoor in eigen fabriek.

  • Weten wat overgangsbogen zijn en deze in de spoor constructie op juiste wijze kunnen toepassen.

  • Bekend zijn met de verschillende soorten groeven die toegepast worden in bepaalde omstandigheden.

  • Civiele bestektekeningen kunnen maken voor de aanleg in de stad.

  • Tekeningen dienen in Microstation getekend te worden in GVB layout.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten