Adviseur Overdracht Gegevens Bestanden (Datamanager)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Gelderland
Reacties
0
Bekeken
649
Status
Gesloten
Referentie
IGB67447632

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-10-2016

Einddatum

01-10-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

27-05-2016 om 17:00 uur

Als adviseur techniek lever je een belangrijke bijdrage aan de inrichting en het onderhoud van de infrastructuur van Nederland. Je bent verantwoordelijk voor specifieke inhoudelijke expertise, advisering en inbreng rond ontwerp, effecten of techniek. Je zet die specifieke inhoudelijke expertise in binnen projecten en adviseert in verschillende fasen van het proces en/of project op het eigen werkpakket. Je begeleid en bewaakt het proces van beheer en overdracht van gegevens bestanden tussen de verschillende partijen (opdrachtnemer, onderhoudsaanemer, assetmanager, projecteam) en de verschillende systemen (o.a. Ultimo, Meridian, DISK, BKN, DTB). Je signaleert risico’s en afwijkingen en denkt mee over passende oplossingen.

Je bent aanspreekpunt voor jouw vakgebied en bent gesprekspartner voor de opdrachtnemer binnen jouw vakgebied. Jouw adviezen zijn zowel binnen als buiten Rijkswaterstaat op bijvoorbeeld opdrachtnemers gericht. Je zoekt afstemming met de leden van het projectteam, assetmanagers en medewerkers informatievoorziening over Het overdragen van informatie.

Je hebt oog voor innovatie en draagt bij aan de verbetering van kaders, de werkwijze en standaarden van het technisch werkproces binnen het project. Ook draag je bij aan de verdere professionalisering van jouw vakgebied: je bent alert op nieuwe ontwikkelingen, draagt bij aan ontwikkeling van beleid en deelt actief je kennis met collega’s binnen het projectteam. Je zet actief jouw netwerk in om kennis te verbreden.

 
Projectomschrijving
De dienst Projecten, Programma’s en Onderhoud (PPO) verzorgt planstudies, de aanleg en het onderhoud van onze wegen en vaarwegen. 

Het team ON-B Vaarwegen realiseert variabel onderhoud aan het vaarwegennet van Rijkswaterstaat binnen de provincies Gelderland en Overijssel. Momenteel werkt het team aan de volgende projecten:

In uitvoeringsfase

 • Renovatie gemaal Eefde;

 • Sedimentsuppletie Boven Rijn.

In Aanbestedingsfase

 • Renovatie sluis- en gemaalcomplexen Delden en Hengelo en  Spooldesluis

 • Onderhoud en renovatie  scheepvaartvoorzieningen (VORS)

Voor ON-B Vaarwegen zoeken wij een Datamanager. Gedurende de realisatiefase van de projecten komt informatie beschikbaar die in de verschillende beheerssystemen van RWS verwerkt moet worden. De Datamanger moet er voor zorgen dat dit op een juiste en tijdige bewerkstelligd wordt.

Functie-eisen

 • kennis van maintenance management systemen / areaal informatie systemen (bijvoorbeeld BKN, Ultimo, DISK, DTB, GIS)

  • kennis van het proces Beheren en Organiseren van Gegevensbestanden (BOGB) voor het op orde houden van areaalgegevens

  • kennis van de werkwijze Omgeving en Assetmanagement (WWOAM)

  • kennis van de werkwijze Aanleg en Onderhoud (WWAO) in relatie tot je eigen werk

  • kennis van relevante wetgeving, normen en richtlijnen

  • kennis van datamanagement en assetmanagement

  • inzicht in en kennis van natte infrastructuur in relatie tot je eigen werkpakket

  • een relevante afgeronde opleiding of certificaten.

  • minimaal 3 jaar relevante ervaring op het vakgebied techniek & informatiebeheer .(bijvoorkeur bij renovatieprojecten)

  • kennis van (de beheersing) van geïntegreerde contractvormen (UAV-gc)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten